Grad

Gradonačelnik Franković čestitao Pesah

Gradonacelnik Frankovic cestitao Pesah

Povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović i svim sugrađanima židovske vjeroispovijesti:

Poštovana gospođo Horović,

povodom najvećeg židovskog blagdana Pesaha, Vama i svim pripadnicima Židovske općine u Dubrovniku u ime Grada Dubrovnika i u svoje osobno želim uputiti najiskrenije čestitke.

Pesah simbolizira izlazak židovskog naroda iz egipatskog ropstva, nosi poruku slobode kojoj teži svaki pojedinac i narod. I kada nam je najteže, borimo se za slobodu koja je naše najveće blago. Život u slobodi, prožet mirom, zajedništvom i međusobnim poštovanjem temelj je kojem svi stremimo. Neka nam simbolika Pesaha uvijek bude nadahnuće u svakodnevnom životu, kako bi zajedno mogli graditi bolju budućnost.

Od srca želim da Pesah provedete sa svojim najbližima i dragim prijateljima u zdravlju, ljubavi i miru.

Hag Pesah Sameah!

S poštovanjem,
Gradonačelnik Mato Franković

Pročitajte još

NOVI ZAKON ‘Održivi turizam se nameće kao nužnost. Treba sjesti za stol i odrediti prioritete’

Dulist

GRADSKO VIJEĆE Slijedi novi set zabrana, ali vatromet ipak na Stradunu

Andrea Falkoni Račić

NADSTREŠNICE, RASVJETA, PAMETNE KLUPE… Texo Molior dobio posao urbano-komunalnog uređenja Lapadske obale

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija