Aktualno

Gradonačelnik čestitao Leticiji Tarocco: ‘Ponovno si nas učinila ponosnima’

Gradonacelnik Frankovic cestitao Pesah

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković uputio je čestitku tenisačici Tenis kluba Libertas Leticiji Tarocco, povodom osvajanja Prvenstva Hrvatske do 18 godina.

Draga Leticia,

s veseljem sam primio vijest o tvom izvanrednom nastupu i zasluženoj pobjedi na teniskim terenima Mladost u Zagrebu. Tvoja borba, žrtva i predanost teniskoj profesiji još jednom se očitovala u sjajnom prvom mjestu i veličanstvenoj pobjedi u samoj završnici turnira.

Dvanaesti pokal i dvanaesti naslov na prvenstvima Hrvatske dokaz su snage, ustrajnosti i svakodnevnog rada, tebe i tvog tima koji neumorno brine o tvom sportskom napretku.

Osim naslova u pojedinačnoj konkurenciji, zavidan rezultat pokazala si zajedno sa tenisačem dubrovačkog Tenis kluba Ragusa Stjepanom Bogdanom pobijedivši u finalnom dvoboju Prvenstva Hrvatske do 18 godina u kategoriji mješovitih parova. Potvrda je to i kvalitetnog razvoja dubrovačkog sporta i naših klubova koji talente znaju prepoznati i usmjeriti na pravi način.

Upućujem ti stoga iskrene čestitke na ovom rezultatu kojim si nas ponovno učinila ponosnima i želim ti još niz sjajnih sportskih i osobnih uspjeha.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Dubrovnika

Mato Franković

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist