DuList PROMO

GRAĐA PRODAJNI CENTAR Zaroni u blagdansku čaroliju totalne rasprodaje!

GRAĐA PRODAJNI CENTAR Zaroni u blagdansku čaroliju totalne rasprodaje!

Građa prodajni centar u Dubrovniku, smješten u poslovnoj zoni Čibača, najavljuje totalnu rasprodaju 20. i 21. prosinca, pružajući priliku svojim kupcima da zarone u blagdansku čaroliju i ostvare nevjerojatne popuste!

Očekuje vas odlična akcija 20 posto + 20 posto popusta na sve! Kompletan asortiman na svim odjelima, izuzimajući odjel građevinskog materijala, je na totalnoj rasprodaji. Ponuda nikada nije bila veća, a cijene nikad niže. Pronađite sve što vam je potrebno za blagdane i više od toga uz nevjerojatne popuste koji vas čekaju na odjelima kućanskih uređaja, bijele tehnike, keramike i sanitarije, stolarije, alata i zaštitne opreme. Svoj dom pripremite za ove blagdane na odjelu domaćinstva velikom ponudom kuhinjskih potrepština za pripremu kolača i prekrasnim dekoracijama, dok vas na odjelu rasvjete čeka ponuda s kojom ćete stvoriti pravo božićno ozračje.

S obzirom da je Građa ove godine u pravom blagdanskom duhu, sniženjima tu nije kraj! Osim totalne rasprodaje, prazne i police uz još veće popuste – 20 posto plus dodatnih 30 posto do čak 50 posto popusta na preko 10,000+ odabranih artikala. Na ovaj način Građa vam omogućuje da sredite svoju kuću, stan ili apartman po super sniženim cijenama!

GRAĐA PRODAJNI CENTAR Zaroni u blagdansku čaroliju totalne rasprodaje!

Građa želi unaprijediti vašu blagdansku kupovinu ne samo fantastičnim cijenama, već i stvaranjem božićnog ugođaja za svoje vjerne kupce. Uživajte u toplom i pozivajućem ozračju, istinskom blagdanskom duhu te radosti darivanja koja će vas obuzeti čim kročite u Građa prodajne centre. Stručno i ljubazno osoblje pomoći će vam da pronađete savršene poklone za svoje najmilije po nevjerojatno niskim cijenama. Ova rasprodaja nije samo prilika za štednju, već i prilika za stvaranje posebnih trenutaka s voljenima u zajedničkoj kupovini.

Duh blagdana ogleda se u ljubavi, zajedništvu i darivanju i zato ne propustite ovu ekskluzivnu priliku koja traje samo sljedeću srijedu i četvrtak, 20. i 21. prosinca., i posjetite Građa prodajni centar Dubrovnik ili istražite njihov web shop gradja.hr i uživajte u blagdanskoj kupovini iz snova!

Pročitajte još

EU PROJEKT MOSI Prednosti novih isprava za osobe s invaliditetom

Dulist

POKLONI LJUBAV S VRTLAROM Predivni buketi za romantično Valentinovo

Dulist

ZIMSKA GASTRO PRIČA Bota Šare u Malom Stonu vraća nas na izvore bogate obiteljske tradicije

Dulist