Grad

Grad uputio poziv za prijedloge programa 1050. Feste sv. Vlaha

Pozivaju se sve ustanove, udruge i organizacije koje rade u djelokrugu kulture, športa i drugih društvenih djelatnosti da dostave svoje pisane prijedloge programa i sugestija za obilježavanje Feste sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika 3. veljače 2022. godine. Ovaj poziv ne podrazumijeva financijsku i organizacijsku potporu predloženim programima.

Predloženi programi trebaju se odnositi na razdoblje od 24. siječnja 2022. do 6. veljače 2022. godine.

Rok za dostavu prijedloga je do ponedjeljka 3. siječnja 2022. godine. Prijedlozi koji pristignu nakon 3. siječnja 2022. godine neće biti razmatrani niti uvršteni u službeni program Feste sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika 2022. godine.

Prijedloge je potrebno dostaviti u Pisarnicu Grada Dubrovnika s naznakom za Upravni odjel za poslove gradonačelnika, Pred dvorom 1 ili na email: protokol@dubrovnik.hr .

Realizacija navedenih programa ovisit će o epidemiološkoj situaciji i mjerama u navedenom periodu.

Pročitajte još

Tko je umjesto gradonačelnika bio na ređenju mons. Roka Glasnovića?

Dulist

BISKUP NOVINARIMA Osjećam se sretno i blagoslovljeno. Hvala vam što prenosite onima koji nisu mogli doći

Dulist

OBRAĆANJE NOVOG BISKUPA Svi smo mi Vlahovi ljudi. A to nas obvezuje na zajedništvo, sudjelovanje i poslanje u Crkvi i društvu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija