Grad

GRAD RASPISAO JAVNI POZIV Prijavite projekte iz područja socijalne i zdravstvene skrbi

GRAD RASPISAO JAVNI POZIV Prijavite projekte iz područja socijalne i zdravstvene skrbi

Grad Dubrovnik raspisao je Javni poziv za predlaganje programa, projekata i manifestacija iz područja socijalne i zdravstvene skrbi za 2021. godinu.

Javni poziv otvoren je do 4. siječnja 2021., a njime je planirano ugovaranje provedbe do 10 programa, projekata i manifestacija. Najmanji iznos financijskih sredstava koji udruga ili druga organizacija civilnog društva može ostvariti po pojedinom programu/projektu je 5.000,00 kuna, a najveći iznos po programu/projektu je 70.000,00 kuna.

Prioriteti u području socijalne skrbi su programi, projekti ili manifestacije namijenjeni smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti i socijalnom uključivanju ranjivih skupina (beskućnici, osobe i obitelji u riziku od siromaštva, dugotrajno nezaposlene osobe, jednoroditeljske obitelji); oni programi, projekti ili manifestacije namijenjeni unapređenju kvalitete života osoba starije životne dobi putem organiziranih aktivnosti u zajednici te programi, projekti ili manifestacije namijenjeni unaprjeđenju zaštite mentalnog zdravlja ranjivih skupina za vrijeme pandemije. Za financiranje navedenih programa, projekata ili manifestacija predviđena su sredstva u iznosu od 150.000,00 kuna.

U području zdravlja i zdravstvene skrbi prioriteti se daju programima, projektima ili manifestacijama namijenjenim promicanju zdravlja, zdravstvenog odgoja i zdravstvenog prosvjećivanja te onima namijenjenim psihosocijalnoj zaštiti teško bolesnih i kronično bolesnih osoba. Za financiranje ovih programa, projekata ili manifestacija predviđena su sredstva u iznosu od 100.000,00 kuna.

Tekst poziva s uputama te svim pripadajućim obrascima možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist