Grad

Grad podnosi kaznenu prijavu protiv dva muškarca, uklonili dio ograde na obnovljenoj šetnici

Grad Dubrovnik podnijet će kaznenu prijavu protiv dvije muške osobe zbog oštećenja gradske imovine na Šetnici Nika i Meda Pucića.

-Kako je zabilježeno na nadzornim kamerama, dana 4. lipnja 2021. godine, u vremenu 00:05 do 00:30 sati uporabom podesnog alata uklonjen je dio nove ograde koja je sastavni dio Šetnice Nika i Meda Pucića. Odsjek za komunalno redarstvo Grada Dubrovnika pokrenut će odgovarajući prekršajni postupak, a s obzirom na počinjeno kazneno djelo ‘Oštećenje tuđe stvari’, podnijet će se i kaznena prijava s ciljem adekvatne zaštite gradske imovine – ističu iz Grada Dubrovnika. Napominju kako su micanjem dijela ograde, ujedno dovedeni u opasnost prolaznici, osobito djeca, jer bespravno izgrađeni skalini, koji tu ranije nisu postojali, vode na neograđeni i neosigurani dio stijene.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

FRANKOVIĆ I BUTKOVIĆ PORUČILI PAŠALIĆU Lapadska obala je projekt od javnog interesa

Dulist

MINISTAR BUTKOVIĆ U OBILASKU Riva na Kalamoti gotova do početka listopada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija