Grad

Grad obnovio podlogu na terenu lapadske škole

blank
DCIM100MEDIADJI_0105.JPG

Grad Dubrovnik je obnovio asfaltnu podlogu na sportskom terenu Osnovne škole Lapad, preko ugovornog izvođača angažiranog za održavanje dječjih igrališta i sportskih terena.

Radovi vrijedni 58.472,69 eura s PDV-om uključivali su privremenu demontažu košarkaške konstrukcije i nogometnih golova, ugradnju asfaltne mase, iscrtavanje terena za nogomet, košarku i odbojku, čišćenje i emuliranje površine, kako ističu iz Grada Dubrovnika.

Podsjećaju kako je u prosincu prošle godine na ovom sportskom igralištu izvršena je cjelovita obnova ograde i ogradne konstrukcije. Radovi su uključivali skidanje i zamjenu oštećenog pletiva ukupne površine 780 metara kvadratnih, popravak i zamjenu 320 metara ogradnih cijevi te bojanje cjelokupne ogradne konstrukcije. U konstrukciju iza golova ugrađene su sajle od nehrđajućeg čelika radi dodatnog učvršćenja žičanog pletiva te su obojane obje košarkaške konstrukcije i oba gola na koje su postavljene nove mrežice.

-Grad nastavlja s utvrđenim programom uređenja sportskih i dječjih igrališta, a sve kako bi najmlađi sugrađani imali adekvatne vanjske prostore za rekreaciju, zabavu, igru i druge brojne aktivnosti – ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

UHIĆENI U ZAGREBU Dvojac iz Bangladeša pobjegao iz Čistoće, uputili se prema Portugalu!

Dulist

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Dulist

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Gradonačelnik: Žale se jer moraju doći na posao! Mislio sam da se netko šali!

Dulist