Grad

GRAD O TUŽBI RAZVOJ GOLFA Angažirali smo odvjetničko društvo koje nas zastupa i u predmetu Tvrđava Imperijal

Iz Grada Dubrovnika tek su se kratko osvrnuli na tužbu koju je pokrenula tvrtka Razvoj golf zbog prodaje zemljišta po provedenom javnom natječaju iz 2009. godine.
-Grad Dubrovnik je, nakon što je zaprimljena obavijest kako je pokrenuta tužba, angažirao odvjetničko društvo Škurla i partneri koji zastupaju Grad u predmetu Tvrđava Imperijal. Sukladno navedenom, a s obzirom da je tužba zaprimljena u Gradu Dubrovniku s jučerašnjim danom, u ovom trenutku o konkretnom predmetu ne možemo više reći – kratko su poručili iz Gradske uprave.
Inače, o ovome su se danas izjasnili i iz tvrtke Razvoj golf, iz koje navode kako je povod pokretanja sudskog postupka protiv Grada Dubrovnika pravna situacija iz 2009. godine kada je Razvoj golf d.o.o. na javnom natječaju od Grada Dubrovnika kupio nekretnine, za koje se nakon 11 godišnjeg sudskog postupka koji je pokrenula Republika Hrvatska, ispostavilo da ih Grad Dubrovnik nije imao pravo prodati.

Pročitajte još

Obilježavamo 30. obljetnicu oslobođenja Rijeke dubrovačke, Župe i deblokade Dubrovnika

Dulist

SPOMENIK NA BATALI Udruga obnovila imena palih dragovoljaca HRM

Dulist

Tužba Laguna trade uvažena, poništeno prvostupanjsko rješenje našeg Općinskog suda

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija