Grad

Razvoj golf tužio Grad Dubrovnik zbog nekretnina kupljenih 2009.

Tvrtka Razvoj golf d.o.o podnijela je tužbu protiv Grada Dubrovnika zbog nekretnina kupljenih još 2009. godine, a za koje je, kako navode iz ove tvrtke, naknadno ustanovljeno da ih Grad nije niti smio prodavati.

-Povod pokretanja sudskog postupka protiv Grada Dubrovnika je pravna situacija iz 2009. godine kada je Razvoj golfd.o.o. na javnom natječaju od grada Dubrovnika kupio nekretnine, za koje se nakon 11 godišnjeg sudskog postupka koji je pokrenula Republika Hrvatska, ispostavilo da ih grad Dubrovnik nije imao pravo prodati. S obzirom na izostanak mirnog rješenja i predstojeću zastaru, Razvoj golf je radi zaštite svojih prava pokrenuo sudski postupak. Bez obzira na postupak koji je u tijeku, Razvoj golf je spreman na mirno rješenje – poručili su iz odvjetničkog ureda Ivana Kusalića.

Pročitajte još

‘Ljeto u Lazaretima’ počinje uz klapu Cambi

Dulist

Sanitat počinje sa zaprašivanjem, evo gdje i kad!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija