DuList IN

Grad Dubrovčanima daruje koncert klape Ragusa ispred crkve sv. Vlaha

U sklopu kulturno – zabavne manifestacije „Ulicama našeg Grada“ koju organizira Grad Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom Dubrovnika i Dubrovačkim ljetnim igrama, u subotu 29. kolovoza, klapa Ragusa održati će koncert na skalinima crkve sv. Vlaha s početkom u 20 sati.

Dubrovčani i gosti imat će prilike tako uživati u dobro poznatim pjesmama Raguse koja već 43 godine oduševljava publiku svojim osebujnim stilom koji donosi spoj dubrovačko – dalmatinske tradicije i moderne interpretacije. Za svoj rad su višestruko nagrađivani na brojnim festivalima, a albumom „Na Stradunu – antologija – live” 2016. su osvojili i dva Porina.

„Ulicama našeg Grada“ završava u rujnu, zajedničkim koncertom zbora Blasius i klape Poklisari u Mokošici (11.09.) te koncertom zbora Blasius ispred Kneževa Dvora (13.09.).

Raspored je slijedeći:

Subota, 29.08. – koncert klape Ragusa, skalini crkve sv. Vlaha, u 20 sati
Petak 11.09. – zajednički koncert zbora Blasius i klape Poklisari u Mokošici na platou ispred kafića Kiss, u 20 sati
Nedjelja 13.09. – Koncert zbora Blasius ispred Kneževa Dvora, u 20 sati

Pročitajte još

DRUGI DIO ORIGINALNOG PROJEKTA Poslušajte novi singl Vedrana Ljubenka ‘Oprosti što si me povrijedila’

Dulist

U Gruž uplovila jahta na kojoj se odmarala Naomi Campbell

Dulist

Čilić osvojio Mercedes, poklonit će ga Baldu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija