Aktualno

GRAD DEMATIRA SAMBRAILO Nismo izdali nalog za premještanje pasa sa Žarkovice

Iako je predsjednica Društva za zaštitu životinja Dubrovnik Sandra Sambrailo na društvenim mrežama napisala kako je, po riječima inspektora, Grad Dubrovnik dao nalog za odvoženje pasa sa Žarkovice, iz Gradske uprave to odlučno demantiraju.

-Grad Dubrovnik nije izdao nalog niti pokrenuo bilo kakvu inicijativu za premještanje pasa sa Žarkovice – istaknuli su u odgovoru za DuList iz Grada Dubrovnika.

Za sve ostale informacije o ovom slučaju, uputili su nas na Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku i Državni inspektorat, budući da, navode, istražnje radnje provodi inspektorat na zahtjev PU DNŽ.

Inače, u azilu za životinje na Žarkovici i ove su srijede veterinarski inspektori, koji su još jučer u pratnji policije započeli inspekcijski nadzor. Iz Društva za zaštitu životinja uputili su jutros apel za podrškom budući da se kučki planiraju odvesti u jedan od splitskih azila.

Kako neslužbeno doznajemo na terenu, u Split bi se trebali odvesti oni psi kojima treba veterinarska skrb. Uz četiri veterinarska inspektora, na terenu su i policija, ali i djelatnici komunalnog redarstva.

Pročitajte još

More u Dubrovniku na 29,4 Celzijeva stupnja, mljetsko Malo jezero ‘ugrijalo’ na preko 30

Dulist

U Policijskoj upravi održan sastanak o sigurnosti i turističkoj sezoni

Dulist

Libertas Dubrovnik ima novu internetsku stranicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija