Aktualno

GRAD DEMATIRA SAMBRAILO Nismo izdali nalog za premještanje pasa sa Žarkovice

GRAD DEMATIRA SAMBRAILO Nismo izdali nalog za premještanje pasa sa Žarkovice

Iako je predsjednica Društva za zaštitu životinja Dubrovnik Sandra Sambrailo na društvenim mrežama napisala kako je, po riječima inspektora, Grad Dubrovnik dao nalog za odvoženje pasa sa Žarkovice, iz Gradske uprave to odlučno demantiraju.

-Grad Dubrovnik nije izdao nalog niti pokrenuo bilo kakvu inicijativu za premještanje pasa sa Žarkovice – istaknuli su u odgovoru za DuList iz Grada Dubrovnika.

Za sve ostale informacije o ovom slučaju, uputili su nas na Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku i Državni inspektorat, budući da, navode, istražnje radnje provodi inspektorat na zahtjev PU DNŽ.

Inače, u azilu za životinje na Žarkovici i ove su srijede veterinarski inspektori, koji su još jučer u pratnji policije započeli inspekcijski nadzor. Iz Društva za zaštitu životinja uputili su jutros apel za podrškom budući da se kučki planiraju odvesti u jedan od splitskih azila.

Kako neslužbeno doznajemo na terenu, u Split bi se trebali odvesti oni psi kojima treba veterinarska skrb. Uz četiri veterinarska inspektora, na terenu su i policija, ali i djelatnici komunalnog redarstva.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist