DuList IN

GLAZBENI TJEDAN Klapa Iskon u Orašcu, Buco Pende u Sponzi…

blank

Iz Turističke zajednice grada Dubrovnika poslali su najave nastupa koji se održavaju u sklopu manifestacije Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima.

U okviru manifestacije ‘Ulicama našeg Grada’ koju organizira Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u ponedjeljak 14. kolovoza, u Orašcu ispod Platana, nastupit će Klapa Iskon, u Gradu kraj Onofrijeve fontane klapa Subrenum, dok će idući dan, u utorak 15. kolovoza, u Uvali Lapad nastupati Pučki pjevači.

U srijedu 16. kolovoza s početkom u 21 sat, KUD Marko Marojica zabavit će okupljene na otoku Lopudu, dok će kraj Onofrijeve fontane od 22 sata nastup održati klapa Maestral, a u Uvali Lapad klapa Ragusa. U četvrtak, 17. kolovoza klapa Poklisari nastupit će kraj Onofrijeve fontane, a u petak, 19. kolovoza, u Uvali Lapad Trio Laus, dok će idući dan, u subotu 19. kolovoza kraj Onofrijeve fontane nastup održati klapa Kolafjaka.

Osim navedenog programa, u petak 18. kolovoza, u Palači Sponza koncert će održati Buco Pende s početkom u 22.30 sati, dok će se u subotu 19. kolovoza od podne do 22 sat, u Uvali Lapad, održati Međunarodni sajam gramofonskih ploča i ostalih nosača zvuka.

Foto PR

Pročitajte još

U SUBOTU Deseti susret ljubitelja Vespi u Dubrovniku

Dulist

Meksičko vjenčanje iz snova Fani Stipković i Fernanda Hierra

Dulist

16-godišnja Metkovka oduševila Severinu i ostatak žirija u prvoj epizodi SuperStar-a

Dulist