Aktualno

Glasajte ako želite vidjeti motiv Dubrovnika na hrvatskoj kovanici eura

Geografska karta Hrvatske, šahovnica, kuna, Dubrovnik i glagoljica motivi su koji se predlažu za nacionalnu, hrvatsku stranu eurokovanica. Predloženi motivi rezultat su stručnog odabira Komisije za odabir prijedloga likovnog rješenja nacionalne strane eurokovanica i Komisije za novac HNB-a, a do 15. srpnja trajat će ocjenjivanje na stranici euro.hr.
Tamo se pak navodi kako se svaki od predloženih motiva može ocijeniti ocjenama od 1 (jedna zvjezdica) do 5 (pet zvjezdica), pri čemu 1 označuje ‘uopće mi se ne sviđa’, a 5 ‘najviše mi se sviđa’. Svaki motiv može dobiti bilo koju od pet mogućih ocjena, što znači da više motiva, ili čak svi, može dobiti istu ocjenu – navodi se na stranici.
Nakon što ste ocijenili sve motive, možete predložiti i svoju ideju za jedan dodatan motiv. Ocjene za navedenih pet motiva bit će zabilježene neovisno o tome jeste li poslali i svoj osobni prijedlog.

Pročitajte još

Lučka kapetanija Dubrovnik zbog 17 prekršaja na moru naplatila 48 tisuća kuna kazni

Dulist

PROMETNI ČEP NA SKRETANJU ZA BOSANKU Vratili se turisti, vratile se i gužve

Dulist

Vakula otkriva što nas čeka u ostatku ljeta, ali i tijekom jeseni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija