Aktualno

Glasajte ako želite vidjeti motiv Dubrovnika na hrvatskoj kovanici eura

Geografska karta Hrvatske, šahovnica, kuna, Dubrovnik i glagoljica motivi su koji se predlažu za nacionalnu, hrvatsku stranu eurokovanica. Predloženi motivi rezultat su stručnog odabira Komisije za odabir prijedloga likovnog rješenja nacionalne strane eurokovanica i Komisije za novac HNB-a, a do 15. srpnja trajat će ocjenjivanje na stranici euro.hr.
Tamo se pak navodi kako se svaki od predloženih motiva može ocijeniti ocjenama od 1 (jedna zvjezdica) do 5 (pet zvjezdica), pri čemu 1 označuje ‘uopće mi se ne sviđa’, a 5 ‘najviše mi se sviđa’. Svaki motiv može dobiti bilo koju od pet mogućih ocjena, što znači da više motiva, ili čak svi, može dobiti istu ocjenu – navodi se na stranici.
Nakon što ste ocijenili sve motive, možete predložiti i svoju ideju za jedan dodatan motiv. Ocjene za navedenih pet motiva bit će zabilježene neovisno o tome jeste li poslali i svoj osobni prijedlog.

Pročitajte još

NE PROPUSTITE TEČAJEVE CENTRA ZA JEZIKE! Učenje stranih jezika najbolji je način korištenja slobodnog vremena

Dulist

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

NAKON GODINA PREDANOG RADA Profesor Vedran Batoš otišao u zasluženu mirovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija