Aktualno

Franković pozvao sugrađane: ‘Na raspolaganju je tisuću doza cjepiva. Svi koji možete dođite!’

Franković pozvao sugrađane: 'Na raspolaganju je tisuću doza cjepiva. Svi koji možete dođite!'

Dragi sugrađani, više od tisuću doza sutra je na raspolaganju u Studentskom domu. Cijepljenje počinje sutra u 08:00 sati. MOLIM VAS, SVI KOJI MOŽETE DOĐITE! – poručio je putem svog Facebook profila gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i još jednom pozvao sugrađane da se odazovu pozivu za cijepljenje protiv koronavirusa, koje će biti održano u petak, 16. srpnja 2021.

– Pokažimo da mi možemo spasiti turističku sezonu. Na svakom od nas je odluka cijepiti se ili ne. Ja Vas još jednom molim i apeliram. Cijepite se. Samo tako možemo osigurati kruh na stolu svih naših sugrađana – dodao je Franković.

Podsjetimo, cijepljenje će se ovoga puta održati na novoj lokaciji – u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2), od 8.00 do 12.00 sati, a prednost pri cijepljenju će imati starije osobe. Kao i do sada, cijepiti se mogu sve osobe koje do sada nisu cijepljene prot­iv COVID-19 i koje imaju zdravstveno osi­guranje u Republici Hrvatskoj, a sa sobom trebaju donijeti zdravstvenu iskaznicu. Ovotjedno cijepljenje će se obavljati cjepivima dvaju proizvođ­ača: COMIRNATY (Pfizer) i Janssen (Johns­on&Johnson). Iz Stožera napominju svim sugrađanima koji dolaze na cijepljenje da se, zbog visokih temperatura, prikladno obuku, uključujući pokrivala za glavu te da sa sobom ponesu vodu.

Foto: Mato Franković/Facebook

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist