Politika

GIP: U Dubrovniku zabilježena jedna prijava nepravilnosti, u postupku je obrade

Nakon što je Gong obavijestio kako je izborno jutro prošlo relativno mirno, ali uz mnoštvo pritužbi građana i građanki, provjerili smo jesu li kakve pritužbe na nepravilnosti zabilježene i u našem gradu. Kako su nam kazali iz Gradskog izbornog povjerenstva Dubrovnik, do sada je evidentirana svega jedna prijava, no ona je u procesu obrade te nam nisu u mogućnosti otkriti o čemu je riječ.

– Zaprimljena je prijava nepravilnosti, međutim ovo izborno povjerenstvo je u postupku obrade prijave te u ovom trenutku još uvijek nije utvrđeno postojanje nepravilnosti – poručila je za DuList Marijana Capurso Kulišić.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o nepravilnosti koju je prijavila jedna naša sugrađanka na biračkom mjestu u Staroj Mokošici gdje joj je kad je pokušala glasati, rečeno da je već glasala te je njeno ime prekriženo.

Podsjetimo, Gong tijekom cijelog dana pruža informativnu podršku biračima i zaprima anonimne dojave o uočenim nepravilnostima kako bi reagirao na njih. Gong se može kontaktirati putem e-maila gong@gong.hr, telefona 01-4825-444 te Facebook i Twitter profila. Detaljnije informacije dostupne su na www.gong.hr.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija