Politika

GIP: U Dubrovniku zabilježena jedna prijava nepravilnosti, u postupku je obrade

GIP: U Dubrovniku zabilježena jedna prijava nepravilnosti, u postupku je obrade

Nakon što je Gong obavijestio kako je izborno jutro prošlo relativno mirno, ali uz mnoštvo pritužbi građana i građanki, provjerili smo jesu li kakve pritužbe na nepravilnosti zabilježene i u našem gradu. Kako su nam kazali iz Gradskog izbornog povjerenstva Dubrovnik, do sada je evidentirana svega jedna prijava, no ona je u procesu obrade te nam nisu u mogućnosti otkriti o čemu je riječ.

– Zaprimljena je prijava nepravilnosti, međutim ovo izborno povjerenstvo je u postupku obrade prijave te u ovom trenutku još uvijek nije utvrđeno postojanje nepravilnosti – poručila je za DuList Marijana Capurso Kulišić.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o nepravilnosti koju je prijavila jedna naša sugrađanka na biračkom mjestu u Staroj Mokošici gdje joj je kad je pokušala glasati, rečeno da je već glasala te je njeno ime prekriženo.

Podsjetimo, Gong tijekom cijelog dana pruža informativnu podršku biračima i zaprima anonimne dojave o uočenim nepravilnostima kako bi reagirao na njih. Gong se može kontaktirati putem e-maila gong@gong.hr, telefona 01-4825-444 te Facebook i Twitter profila. Detaljnije informacije dostupne su na www.gong.hr.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist