DuList IN

Gil napušta Dubrovnik!

Francuz Gilles Camilleri, dosadašnji voditelj i glavni chef restorana Gil's napustio je tu poziciju, navodno zbog neslaganja s vlasnikom Viktorom Vekselbergom.Page Break

Restoran koji tako više neće nositi naziv Gil's neće više biti ni toliko ekskluzivan kao dosad, već će biti jeftiniji, a novi voditelj restorana navodno će doći iz Švicarske.

Iako nismo dobili potvrdu od samog Camillerija, iz krugova bliskih poznatom chefu doznajemo kako Camilleri razmišlja o dvije mogućnosti, povratak u Australiju zbog želje supruge ili ostanak u Hrvatskoj, gdje bi s Ivicom Todorićem trebao otvorit restoran cjelogodišnjeg karaktera.

Gilov dosadašnji poslodavac i suradnik, ruski multimilijarder Viktor Vekselberg navodno se nije slagao s velikim brojem grupa koje su posjećivale restoran, a koje su umanjivale glamur i ekskluzivnost.

Na kraju ove za grad Dubrovnik svakako nepovoljne priče valja se zapitati treba li nam još jedan prosječan restoran ili je ipak više vrijedilo u ponudi imati restoran visoke kvalitete i ekskluzive poput Gil'sa?

Pročitajte još

ZAVRŠNI KONCERT HUMANITARNE AKCIJE Marko Kutlić večeras za Luciju Tevšić!

Dulist

Hoće li Korčulanin Petar Šegedin biti prvi hrvatski ‘Superstar’?

Dulist

Hrvatski dizajneri donirali haljine u sklopu aukcije, sva sredstva idu Društvu multiple skleroze

Dulist