DuList PROMO

FRIZERSKI SALON U RIXOSU U Studiu Marcela do lijepe i njegovane kose

FRIZERSKI SALON U RIXOSU U Studiu Marcela do lijepe i njegovane kose

Studio Marcela, lanac frizerskih salona koje posjećuju brojne hrvatske zvijezde, konačno je stigao u naš Grad i to u hotel Rixos Premium. Dubrovkinje će konačno doći na svoje i isprobati popularne tehnike bojanja poput balayaga po kojima je ovaj salon i najpoznatiji, kao i must-have valove. Razgovarali smo s Jadrankom Pezo ponosnom vlasnicom brenda Studio Marcela kao i prestižne titule najbolje frizerke u 2020. godini.

Nakon 10 godina poslovnog iskustva i 5 frizerskih salona u Zagrebu, odlučili ste se otvoriti salon u Dubrovniku, u hotelu Rixos. Kako ste došli na tu ideju?
U Dubrovniku je sve uistinu prekrasno i ovaj Grad je oduvijek bio u mom srcu. Smatram da su Dubrovkinje lijepe žene kojima sam željela predstaviti svoje profesionalne frizerske usluge kako bi imale uvijek njegovanu kosu. U Dubrovnik su se iz Zagreba preselile i moje dvije stilistice jer bih željela da pokažemo kvalitetu po kojoj su nas prepoznali u Zagrebu. Cjenovno smo pristupačni svima te bih voljela da suradnja s Dubrovkinjama bude na obostrano zadovoljstvo. I ljubav na prvi pogled…Baš onako kako sam se i ja osjećala kad sam došla prvi put u Grad.

Po ćemu će se salon Marcela izdvajati od ostalih frizerskih salona kojih na području Dubrovnika ima jako mnogo?
Imamo stiliste koji se profesionalno usavršavaju i prate svjetske modne trendove. Radimo niz tehnika bojanja koje su hit u svijetu i po tome smo jedinstveni. Naše klijentice su mlade djevojke željne lijepe kose i lijepih pramenova, ali i poslovne žene kojima treba lijepa frizura. Koristimo talijanske preparate za kosu Silky Technobasic koji u paleti imaju preko 90 nijansi boja za kosu. Ponosni smo na linije plave boje i našu popularno pepeljasto sivu nijansu. Kod bojanja i izbjeljivanja nudimo ESLABONDEXX jer kemijski procesi uvijek malo oštećuju kosu ostavljajući je suhom. ESLABONDEXX u kombinaciji s kemijskim tretmanima kose, sprječava oštećenje kose i štiti postojeću unutarnju strukturu kose. Daje dodatnu elastičnost, snagu i gipkost.

FRIZERSKI SALON U RIXOSU U Studiu Marcela do lijepe i njegovane kose

Ambasadorice brenda Marcela su dame s hrvatske glumačke i modne scene. Na koji način ćete se približiti Dubrovkinjama?
Bez obzira što su nas odabrale poznate osobe u naše salone dolaze muškarci i žene iz svih branši. Naše ambasadorice su prepoznale prvenstveno našu kvalitetu. Imamo brojne klijentice koje iz salona izlaze s osmjehom na licu i to nam je najvažnije. Slušamo njihove želje, poštujemo upite. Najvažnije je klijentu dati pravi savjet i na kosu staviti presonalizirani potpis kako bi se istaknula osobnost.

Koji se proizvodi i brandovi koriste u salonu Marcela u njezi i tretmanima kose i vlasišta. Možete li nam reći nešto o tretmanima koji su trenutno najpopularniji među Vašim klijenticama?
Dolaskom jeseni dolazi nam i prirodan proces opadanja kose. Često bismo željeli da nam kosa puno brže raste, a nakon što vlas otpadne proces rasta traje čak i par mjeseci. Folikula iz koje je ispala vlas miruje tri mjeseca te se nakon toga pokreće cijeli proces, odnosno raste nova vlas. Životni vijek kose može se i znatno skratiti, a dolazi i do pojave u kojoj folikule više ne proizvode nove vlasi iz različitih razloga. Ono što najviše brine je alopecija ili žarišna ćelavost koja predstavlja reakciju imuniteta na neki upalni proces u organizmu.
Protiv gubitka kose koristimo Silky HL COMPLEX koji poboljšava rast kose i značajno povećava dubinu i veličinu folikula. Također TRIVIX šampon s nježnom formulom čišćenja, koja spriječava gubitak kose u ranoj fazi, ostavlja ugodan osjećaj na tjemenu. Zahvaljujući posebnim djelovanjima crnog cohosha te izabranih prirodnih sastojaka poput hmelja, grčkog sijena i serenoje vaša kosa ponovno može biti ista kao i prije.

U ljetnim mjesecima, kada je kosa intenzivno izložena sunčevim zrakama i morskoj soli, kako je potrebno njegovati kosu? Možete li dati neki savjet?
U Studiu Marcela imamo brojne ampule za njegu kose. U ljetnim mjesecima kada je kosa izložena suncu i morskoj soli traži dodatnu njegu. Koristimo i razne hranjive maske. Ovdje bih istaknula Silky BTX Optimage tretman za liječenje i obnovu kose kao posebno nježni tretman koji hrani suhu i lomljivu kosu. Obnavlja kosu i čini je sjajnom i mekom. Inovativna formula BTX temelji se hijaluronskoj kiselini, kolagenu i aminokiselini koja duboko vlaži kosu. Tretman je izvrstan i za kosu koja je izložena čestom feniranju i peglanju. Tretman Silky BTX Optimage hit je u svijetu.

FRIZERSKI SALON U RIXOSU U Studiu Marcela do lijepe i njegovane kose

Kod Vas ne vrijedi izreka ‘U postolara najlošije cipele’ jer imate lijepu, dugu i njegovanu kosu. Možete li nam reći nešto više o njezi Vaše kose i stignete li joj posvetiti dovoljno vremena unatoč užurbanom svakodnevnom ritmu?
Najvažnije je redovito pratiti stanje kose i vlasišta te u skladu s time koristiti preprate prilagođene za trenutno stanje kose. Pravilnom njegom sprječavamo isušivanje i pucanje kose. Kod kemijskih procesa uvijek treba koristiti zaštitu. Konkretno, mi u salonima koristimo ESLABONDEXX kako bismo zaštitili strukturu kose. Unatoč užurbanom ritmu života za zdravlje i njegu, kako cijelog tijela pa tako i kose, uvijek treba pronaći vremena.

Vlasnica ste prestižne titule najboljeg frizerskog salona u 2020. godini. Koja je Vaša formula poslovnog uspjeha?
Posvećenost poslu je sigurno preduvjet za bilo kakav uspjeh, a još ako k tome i voliš ono što radiš, uspjeh ne može izostati. Slijedite svoju viziju i uspjeh sigurno neće izostati.

FRIZERSKI SALON U RIXOSU U Studiu Marcela do lijepe i njegovane kose

Put do lijepe i njegovane kose nikada nije bio lakši – nazovite 099 52 58 154 i naručite se te zapratite stranicu Studio Marcela na Instagramu i Facebooku.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist