DuList PROMO

SUB CITY U ŽUPI Iskoristite najbolja ljetna sniženja

SUB CITY U ŽUPI Iskoristite najbolja ljetna sniženja

Ljeto je na svom vrhuncu, a osim godišnjeg odmora i morskih radosti vesele nas i sezonska ljetna sniženja. Upravo zbog toga ovih dana posjetite prvi veliki trgovački centar u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Sub City centar u Srebrenom i kupujte na miru sve u jednom điru! Prošetajte do svojih omiljenih trgovina te iskoristite odličnu priliku za shopping po sniženim i atraktivnim cijenama.

U Sub City centru, između ostalog, možete pronaći odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po niskim cijenama, nove sunčane naočale, svečana odijela za posebne prilike, veliki asortiman sportske opreme te kozmetičke i prehrambene proizvode. Trenutno je u tijeku sezonsko ljetno sniženje, a primamljive popuste nude vam prodavaonice kao što su Anda store, DM, Farmacia, Mobia, Muller, Optika Anda, Pepco, Sport Vision, Watch centar te poznati modni brendovi Carpisa, CCC, Galileo, H&M, Mass, New Yorker, Tom Tailor i Yamamay.

U podnožju centra nalazi se i Super Konzum u kojem na više od 2.800 kvadratnih metara možete pronaći svježe i domaće prehrambene namirnice, odjevni i kućni tekstil, opremu za plažu, male kućanske aparate, posuđe, darovni program i cvijeće, a sve po povoljnim cijenama.

Ako trebate odmor od shoppinga, uvijek možete predahnuti u restoranu i caffeu Sub Gourmet te uživati u njihovoj ponudi pića i delicijama. Kao dodatnu pogodnost iskoristite i prva dva sata besplatnog parkiranja u garaži centra čiji je kapacitet oko 300 parkirnih mjesta. Zato požurite jer Sub City shopping centar čeka na vas svaki dan od 9 do 21 sat na adresi Šetalište Franje Tuđmana 2a u Srebrenom.

SUB CITY U ŽUPI Iskoristite najbolja ljetna sniženja

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist