DuList PROMO

MEX CANTINA BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu uz glazbu uživo

MEX CANTINA BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu uz glazbu uživo

Meksička cantina na adresi Ulica iza Roka, mjesto je koje već niz godina zahvaljujući svojoj izvrsnoj ponudi i dobroj vjeri, naime njeno ime je Bona Fide, okuplja ljubitelje odlične hrane. Smještena u povijesnoj jezgri Dubrovnika, no opet dovoljno udaljena od uobičajenih turističkih gužvi, idealan je kutak gdje možete provesti ugodan objed ili večeru uz društvo, obitelj ili prijatelje. Ovaj spoj domaćeg mediteranskog ugođaja uz tradicionalna jela meksičke kuhinje pozivaju na dobar provod kojeg ćete poželjeti ponoviti.

Enchilade, burrito, fajite, tacosi mogu biti pripremljeni s različitim punjenjem poput junetine, piletine ili tune uz čak i vegetarijansku ili vegansku inačicu tog jela. Pažljivim balansom začina svako od njih dobiva svoj karakter, a opet nije preljuto. Ipak pravi ljubitelji chillyja i jalapeño papričica doći će na svoje jer uz crvene papričica koje se koriste u ovim meksičkim specijalitetima, Bona Fide dodaje niz umaka tvrtke ‘Volim ljuto’.

MEX CANTINA BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu uz glazbu uživoGuacamole, Salsa Fresca i umak Roja sjeckani su rukom i svakodnevno se pripremaju. Naglasimo kako je menu restorana prilagođen svačijem nepcu pa ako ne volite ljuto tu je svakako bogat izbor mediteranski jela počevši od nezaobilazne pizze do raznih salata. Bona Fide je za Dubrovčane ove sezone pripremila ponudu koja se ne odbija, a to je 30 posto popusta na hranu i piće. Uistinu, kako su porcije velike radi se o odličnoj vrijednosti za novac.

Također, uz klasična meksička piva i vrhunsku tequillu u ovoj cantini gosti se mogu osvježiti te nazdraviti uz razne koktele koji su prilagođenih cijena. S pažljivo odabrane vinske karte izdvajaju se klasična vina našeg podneblja poput Postupa, Dingača i Dubrovačke malvasije, kao i međimurska eko vina vinarije Lovrec koja se izvrsno sljubljuju sa svakim izborom hrane. S čime god odabrali zaliti slane i slatke poslastice Bona Fide, nećete pogriješiti.

MEX CANTINA BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu uz glazbu uživoSvaki trenutak proveden u ambijentu Meksičke cantine Bona fide doživljaj je vrijedan pamćenja i dijeljenja sa svojim najdražima, a za što će se, uz kulinarske majstore, i ove godine pobrinuti dubrovački glazbenici. Sa svojim širokim opusom glazbe od melankoličnih šansona do dalmatinskih pjesama, za odličnu atmosferu zaduženi su Vedran i Zoran te Maja Grgić koja uz pratnju vrsnih gitarista izvedbama svjetskih hitova i evergreena nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko vam se ne izlazi van, svoje meksičko jelo možete naručiti putem Glovo aplikacije, a ako pak želite provesti ugodnu večer uz glazbu uživo nazovite na 097 654 35 86 i rezervirajte vaše mjesto.

 

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist