Politika

FRANKOVIĆEV ZAVRŠNI VIDEO U nedjelju biraš čast!

Vrijeme u kojem živimo nedvojbeno je najizazovnije od Domovinskog rata. To je vrijeme koje treba odlučne, koje treba časne, koje treba one kojima su ljudi uvijek na prvom mjestu. U izazovima pandemije moramo učiniti sve da sačuvamo svakog čovjeka, svaku obitelj. To je temelj časne i odgovorne politike – poručio je u svom završnom videu aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković.

-Moj tim i ja kreirali smo najbolji program kojim jamčimo jaki razvoj i brigu o svakom čovjeku. Imamo program za još jači Grad. Grad snažnog gospodarstva, grad zadovoljnih i ponosnih ljudi. Naš tim je jedini jamac sigurnosti i stabilnosti, a jedino zajedničkom sinergijom možemo omogućiti realizaciju započetih projekata i nastaviti časno služiti našem Gradu i građanima. Pozivamo vas da u nedjelju, 16. svibnja izađete na izbore te birate vašeg gradonačelnika Mata Frankovića i našu listu koju predvodi Zrinka Raguž. U nedjelju birajmo čast. Birajmo sigurnu i stabilnu budućnost – pozvao je Franković.

Izbori 2021.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

KRISTIĆ: Dubrovnik je ove zime bez izravnih zračnih linija s europskim i svjetskim odredištima. Tko je odgovoran?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija