Grad

FRANKOVIĆ ZA ITN ‘Dubrovnik je siguran. Vjerujem da će britanski gosti i dalje dolaziti’

U još jednom intervjuu za britanske medije, ovaj put za ITN, koja priprema sadržaje za ITV i njihove programe Channel 4 i Channel 5, s publikom od oko 10 milijuna gledatelja dnevno, gradonačelnik Mato Franković ponovio je kako je Dubrovnik siguran i ima mali broj zaraženih koronavirusom.

Izvijestio je kako u gradu trenutačno boravi veliki broj britanskih turista za koje vjeruje kako će ipak ostati do kraja planiranog odmora, uz iznimku onih koji će se zbog povratka djece u škole u ovom slučaju vratiti ranije. Izrazio je također uvjerenje kako će britanski turisti i dalje, unatoč novim mjerama, birati Dubrovnik za svoju destinaciju za odmor.

Gradonačelnik je izrazio žaljenje što britanska Vlada nije usvojila prijedlog da se Hrvatska promatra kroz regije i izuzme Dubrovnik iz karantenskog pravila, kao što je to napravila Njemačka s obzirom na nizak broj oboljelih.

Podsjetimo, gradonačelnik Mato Franković je od jučer, od kada je Hrvatska stavljena na crvenu listu Velike Britanije, dao više izjava i intervjua za britanske medije, poput Sky Newsa, LBC radija, CNN Travel London, s osnovnom porukom kako je Dubrovnik za britanske turiste siguran.

Pročitajte još

Ruski novinari: Vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku

Dulist

DVIJE LOKACIJE U GRADU Zna se izvođač radova obnove OŠ Marina Getaldića

Dulist

Brodovi za Lokrum voze po novom plovidbenom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija