Grad

Franković: ‘Vlahušić ne zna ništa drugo, nego samo namjerno govoriti neistine’

Gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na današnju konferenciju za medije na kojoj se Andro Vlahušić predstavio kao kandidat na nadolazećim izborima. ‘Ponovno je gospodin Vlahušić izrekao niz laži na moj račun’, navodi Franković.

-Osvrnut ću se samo na jednu – tvrdnju kako primam dvije plaće – saborskog zastupnika i gradonačelnika. To je apsolutna neistina! Prvo, to nije zakonski moguće i sam gospodin Vlahušić to zna. No, on i ne zna ništa drugo nego samo namjerno govoriti neistine. Nadalje, za razliku od gospodina Vlahušića koji je već osuđen pravomoćnom presudom za zloporabu položaja, te je protiv njega podignuta još jedna pravomoćna optužnica i u tijeku je suđenje koje on uglavnom izbjegava, ja sam sebi između ostalog smanjio plaću, odrekao se pune četiri godine korištenja gradskog automobila te svoj mandat odradio odgovorno i časno – navodi Franković.

Podsjetimo, Vlahušić se danas na konferenciji za medije prvi put službeno predstavio javnosti kao kandidat za gradonačelnika Dubrovnika s kandidatkinjom za zamjenicu Natašom Gabričević (HNS).

Pročitajte još

DPDS PROSLAVIO VRIJEDNU OBLJETNICU ‘Sve ono čemu se dive UNESCO i ICOMOS rezultat je sedam desetljeća rada’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PRIKLJUČI SE AKCIJI, UDOMI SA ŽARKOVICE Rok produljen za 45 dana, do sada zbrinuta 174 psa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija