Grad

Franković: ‘Vlahušić ne zna ništa drugo, nego samo namjerno govoriti neistine’

Franković: 'Vlahušić ne zna ništa drugo, nego samo namjerno govoriti neistine'

Gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na današnju konferenciju za medije na kojoj se Andro Vlahušić predstavio kao kandidat na nadolazećim izborima. ‘Ponovno je gospodin Vlahušić izrekao niz laži na moj račun’, navodi Franković.

-Osvrnut ću se samo na jednu – tvrdnju kako primam dvije plaće – saborskog zastupnika i gradonačelnika. To je apsolutna neistina! Prvo, to nije zakonski moguće i sam gospodin Vlahušić to zna. No, on i ne zna ništa drugo nego samo namjerno govoriti neistine. Nadalje, za razliku od gospodina Vlahušića koji je već osuđen pravomoćnom presudom za zloporabu položaja, te je protiv njega podignuta još jedna pravomoćna optužnica i u tijeku je suđenje koje on uglavnom izbjegava, ja sam sebi između ostalog smanjio plaću, odrekao se pune četiri godine korištenja gradskog automobila te svoj mandat odradio odgovorno i časno – navodi Franković.

Podsjetimo, Vlahušić se danas na konferenciji za medije prvi put službeno predstavio javnosti kao kandidat za gradonačelnika Dubrovnika s kandidatkinjom za zamjenicu Natašom Gabričević (HNS).

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist