Politika

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Nakon što su iz stranke Srđ je Grad prozvali gradonačelnika Mata Frankovića oko Marine Frapa, Franković im je uskoro uzvratio na društvenim mrežama i poručio da nije ni očekivao njihovu podršku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

-Nisam ni očekivao Vašu podršku. Zašto nisam? Pa zato što Vi izgradnju Lapadske obale i završetak ovog projekta gledate kao moj uspjeh, a Vi ne želite to. Ono što Vi želite jest da se radovi zaustave, da nastane problem i da onda možete sazivati press konferencije i pričati o tome kako biste Vi to bolje napravili, žalosno. Ali, projekt Lapadske obale nije projekt Mata Frankovića već je to projekt svih građana grada Dubrovnika. Projekt opće koristi. I budite sigurni da će se Lapadska obala završiti. Kad kažete da sam bio uhljebljen u ACI Marini Dubrovnik pritom zaboravljate spomenuti kako je ista ta ACI marina, pod mojim vodstvom 7 godina osvajala nagradu za najbolju marinu u Hrvatskoj. Ono što ste posebno zaboravili spomenuti jest kako sam ja bio predsjednik Gradskog vijeća zahvaljujući i Vama jer bez Vaših ruku to ne bi mogao biti.

Zajedno smo branili Grad po pitanju Cruise terminala, tvrđave Imperijal i brojnih drugih projekata. Zajedno smo imenovali članove upravnih vijeća iz ovlasti Gradskog vijeća i to ste očito sve zaboravili. Ono što je nevjerojatno jest vaša izjava prema kojoj Vi tvrdite kako je Gradsko vijeće Grada Dubrovnika dalo koncesiju marini Frapa (da je to tako Vi koji ste sa mnom dijelili političku odgovornost odmah bi me smijenili), a to je neviđena Laž. Nevjerojatno je da ste skloni takvim izmišljanjima i manipulaciji. Nekad vrlo temeljiti, pravični danas se pretvaraju u manipulatore sklone u gotovo svakom priopćenju u javnom prostoru iznositi Laži. Žalosno. I na kraju, ako Vam je promaklo VAŠ MOŽEMO je imenovao Renatu Sušu za direktoricu Velesajma. Inače, to Vam je ista ona koja je željela graditi ono mega naselje na Bosanci. Nakon Suzane Brenko natrljali su Vam nos i s Renatom. Koga sljedećeg da očekujemo? Možda će Možemo uskoro imenovati i Franja Pašalića na neku funkciju pa kad je bal nek bude maskenbal u kojem je Đuro karnevo – napisao je Franković.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist