Aktualno

Franković: ‘Stanovnicima Mokošice ne treba naplaćivati kazne dok se problem parkinga ne riješi’

Franković: 'Stanovnicima Mokošice ne treba naplaćivati kazne dok se problem parkinga ne riješi'

Stanovnicima Mokošice ne treba naplaćivati kazne dok se problem parkinga ne riješi – poručio je gradonačelnik Mato Franković.

U subotu, a nakon pritužbi tamošnjih stanovnika, gradonačelnik se na svom Facebook profilu osvrnuo na gorući problem ovog naselja. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– U posljednje tri godine na području Mokošice izgradili smo novih 200 parking mjesta. Za cestu do Osnovne škole Mokošica, na korak smo do dobivanja dozvole, a što će riješiti gorući problem prometovanje kroz ulicu Bartola Kašića. U istoj ulici izradili smo idejni projekt i započeli izradu glavnog projekta garaže u Mokošici. Problem Mokošice je velik i ne može se riješiti u 3 godine mandata. Međutim, uhvatili smo se u koštac s rješavanjem navedenog problema. U ime Gradske uprave mogu reći da je način parkiranja u Mokošici u ovom trenutku jedini moguć s obzirom na nedostatak parking mjesta. Stoga, ne podržavam naplatu kazni za pogrešno parkiranje osim na mjestima predviđenim za osobe s invaliditetom, autobusnim stajalištima i pješačkim prijelazima. Sljedeći tjedan održat ćemo sastanak s Policijskom upravom Dubrovačko-neretvanskom sa zahtjevom da se stanovnike Mokošice ne kažnjava do završetka izgradnje svih potrebnih parking mjesta – zaključio je Franković.

Stanovnicima Mokošice ne treba naplaćivati kazne dok se problem parkinga ne riješiU posljednje tri godine na području…

Gepostet von Mato Frankovic am Samstag, 26. September 2020

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist