Grad

Franković razriješio Zorana Ćosića s mjesta člana Uprave Vodovoda

S obzirom na probleme nefunkcioniranja Uprave Vodovoda donio sam odluku o razrješenju gospodina Ćosića s mjesta člana uprave Vodovoda, a nakon razgovora s njim – rekao je za DuList gradonačelnik Mato Franković. 

-Napominjem da unatoč insinuacijama HNS-a, nisam pronašao nepravilnosti u radu gospodina Ćosića po pitanju sukoba interesa, a HNS mi nije dostavio podatke za koje su tvrdili da ih posjeduju – rekao je dalje Franković.

Vezano je to, podsjetimo, za optužbe gradskog vijećnika HNS-a Miha Obradovića koje je iznio u srpnju na sjednici Gradskog vijeća kad je Ćosića optužio za sukob interesa. Obradović je Ćosića tada optužio da se do vodovodnih priključaka ne može doći bez da se posao pripremne dokumentacije da tvrtki u vlasništvu Ćosićeve supruge. Iako je gradonačelnik od gradskog vijećnika zatražio podatke i dokumentaciju koja to potkrepljuje, to se očito nije dogodilo.

Inače, sam Ćošić, dosadašnji član Uprave za tehnička pitanja dubrovačkog Vodovoda, o razrješenju s dužnosti za DuList je rekao kako je gradonačelniku stavio svoj mandat na raspolaganje, odnosno uputio mu je mail da se povlači s mjesta u Upravi. To je gradonačelnik očito i prihvatio.

Razrješenje iz Uprave ne znači Ćosićev odlazak iz tvrtke, što nam je i sam potvrdio.

Pročitajte još

Babin kuk uskoro pod naplatom Sanitata

Dulist

U BRSEČINAMA Razvija se projekt povezivanja Dubrovnika s Elafitima, uključuje parkiralište s pristaništem

Dulist

SLASTIČARI, AUTOMEHANIČARI, KUHARI… Libertas Foundation dodijelio učenicima vrijedne stipendije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija