Politika

FRANKOVIĆ: Pokazao sam da se može biti častan, pošten i odan političar. To ću biti i u novom mandatu

FRANKOVIĆ: Pokazao sam da se može biti častan, pošten i odan političar. To ću biti i u novom mandatu

Mato Franković proglasio je izbornu pobjedu.
-Ovo je uistinu velika podrška naših građana. Zahvaljujem svima što su izašli na birališta, bez obzira jesu li dali podršku meni ili mom protukandidatu. Željeli su izabrati ono što je najbolje za ovaj Grad. Hvala im na povjerenju, dobio sam znatno više glasova nego prije četiri godine. To je čast, ali i obaveza. Četiri godine sam predano služio građanima Grada Dubrovnika zajedno s cijelim svojim timom i očito je da su oni to i prepoznali. Nastavljamo služiti građanima iduće četiri godine. Pred nama je vrijeme izazova i novih projekata, vjerujem da ćemo sve ono što smo planirali ostvariti u nadolazeće četiri godine – rekao je Franković.
Dodao je kako nije očekivao ovako veliku podršku građana te da je ovo rezultat koji ga obvezuje. Naglasio je kako prema informacijama koje su mu stigle, jedino nije pobijedio na dva ili tri biračka mjesta.
-Nema potrebe da sazivamo neke nove izbore, da radimo podjele, izbori su iza nas. Gradu je potrebna stabilnost, stabilan proračun i potrebna mu je kohabitacija. Siguran sam da sam upravo ja osoba koja može postići kohabitaciju lijeve i desne strane te centra. Većina u Gradskom vijeću će biti dogovoren. Želim imati sve na svojoj strani, na strani Grada Dubrovnika – naglasio je Franković.

Na upit hoće li ovo biti njegov posljednji mandat, odgovara:

-Pokazao sam da se može biti častan, pošten i vjeran političar. To ću biti i u novom mandatu. Ja sam čovjek koji drži do svoje riječi. Dat ću uistinu, u ove četiri godine, svoj maksimum, sve do zadnjeg atoma snage ću dati svome Gradu, a onda je vrijeme za neke druge ljude, za neke nove snage da dođu I nastave istim putem. Može se i treba se biti častan i pošten i vjeran i odan političar. Ja sam pokazao da se to može, to sam bio četiri godine to ću biti i iduće – poručio je sa Straduna.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist