Politika

PERO VIĆAN NAKON PORAZA ‘Nitko nas nije zvao i nitko nas ne treba – zasada’

Mato Franković novi je stari gradonačelnik Dubrovnika. Njegov protukandidat Pero Vićan rekao je da su konačni rezultati za njega sjajni. Osvojio je 6.135 glasova u drugom krugu izbora za gradonačelnika.

-Rezultati su za nas sjajni. Danas su za nas završeni izbori. Prvi i drugi krug je jedinstveni ciklus. Nema dijeljenja, mi smo s ukupnim rezultatima izbora, i u Gradu i županiji jako zadovoljni pa čak i u drugim sredinama – Konavle, Župa, Primorje… – naglasio je i dodao:

-Izbori su završili prije dva sata. Nitko nas nije zvao, nitko nas ne treba zasad – rekao je. Istaknuo je također da s ‘Dobroslavićem ništa nisam dogovorio’ na razini županije.

-Malo me naljutila njegova izjava, ako je točna – da ima alternativu osim DDS-a. Prvo mora ići igrati na tu kartu. Ako su mi krivo prenijeli, ja ću se ispričati – naglasio je Vićan.

Pročitajte još

KRISTIĆ ‘Vlada i Sabor odbili su sve naše amandmane na proračun za projekte u ovoj županiji’

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: Nemam namjeru pregovarati i razgovarati s Vlahušićem. Službene većine u Gradskom vijeću – nema!

Dulist

Evo tko je dao vijećničku prisegu u Konavlima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija