Aktualno

Franković: Pobjeda oko arbitraže još mi je draža kada se sjetim da je bivši predsjednik svjedočio za tužitelje

Gradonacelnik Frankovic cestitao Pesah

– U potpunosti odbačeni svi arbitražni zahtjevi protiv Republike Hrvatske i Grada u predmetu Razvoj golf – napisao je na Facebooku gradonačelnik Mato Franković pojasnivši da je danas DORH objavio kako su na arbitražnom postupku u Parizu u potpunosti odbačeni svi zahtjevi tužitelja, a prema kojim je od Republike Hrvatske potraživano više od 200 milijuna eura naknade štete za projekt Golf park na Srđu.

– Do danas nisam puno o tome govorio, ali ono što sada mogu reći jest kako za razliku od mene i gđe Marine Oreb koji smo predstavljali i branili boje Grada i Županije kao i drugih svjedoka u ovom procesu na drugoj strani kao svjedok investitora bio je bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić. Stoga mi je još i draža ova pobjeda budući mi je tada, a i danas potpuno neshvatljivo da čovjek koji je bio predsjednik države može doći na arbitražni sud u svojstvu svjedoka tužitelja – naveo je u objavi gradonačelnik.

Zahvalio se zamjenicama Glavne državne odvjetnice, gospođi Frković i Damjanović koje su  koordinirale obranu, te najavio da će o na sutra na konferenciji za medije reći više o samom postupku i obrani interesa Grada.

Pročitajte još

SPASI ŽIVOT Dođi i ti na dobrovoljno darivanje krvi!

Dulist

Društvo arhitekata poziva na predavanje ‘Turizam, stanovanje i infrastruktura’

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] DEŠA VLAHUTIN Iako smo živjeli u raznim zemljama, želja mi je bila da se djeca rode u Gradu…

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija