Grad

Franković: Nećemo samo kažnjavati odlaganje robe kraj Katedrale, već i otkazivati dozvole za ulazak u Grad!

Gradonačelnik Mato Franković u svojoj je Facebook objavi komentirao temu pretovarne zone, vozila na Stradunu i odlaganja nasuprot Katedrali. Na samom početku ističe da se posljednjih dana pokušava ‘nametnuti mišljenje kako je otkazivanjem ugovora sa karićarima došlo do formiranja nove zone odlaganja nasuprot katedrale te da se brojka vozila u povijesnoj jezgri najmanje udvostručila’.

Navedeno nije istina, a čemu svjedoči i fotografija nastala dok su elektrovučna vozila bila u Gradu. Brojka vozila s odobrenjem ulaska u povijesnu jezgru povećala se 7 % – istaknuo je.

-Bilo kakvo pa i privremeno odlaganje u povijesnoj jezgri nije dopušteno i stoga ćemo ne samo kažnjavati novčanim kaznama one koji odlažu robu nasuprot katedrale već ćemo od ponedjeljka započeti i s otkazivanjem dozvola za ulazak u Grad. Razumljivo je da netko na 10 minuta odloži nešto, ali nije razumljivo da isto to napravi na sat vremena – rekao je.

Foto: Mato Franković Facebook

Pročitajte još

[Koristan savjet našeg sugradanina] Vozačka nekultura i neuvažavanje drugih sudionika u prometu

Dulist

Isplaćene subvencije za podstanarstvo, 250 tisuća kuna za 196 korisnika

Dulist

Franković: ‘Vjerujem da ćemo prve natječaje za električne autobuse raspisati za nekih pola godine’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija