Grad

Franković: Nećemo samo kažnjavati odlaganje robe kraj Katedrale, već i otkazivati dozvole za ulazak u Grad!

Franković: Nećemo samo kažnjavati odlaganje robe kraj Katedrale, već i otkazivati dozvole za ulazak u Grad!

Gradonačelnik Mato Franković u svojoj je Facebook objavi komentirao temu pretovarne zone, vozila na Stradunu i odlaganja nasuprot Katedrali. Na samom početku ističe da se posljednjih dana pokušava ‘nametnuti mišljenje kako je otkazivanjem ugovora sa karićarima došlo do formiranja nove zone odlaganja nasuprot katedrale te da se brojka vozila u povijesnoj jezgri najmanje udvostručila’.

Navedeno nije istina, a čemu svjedoči i fotografija nastala dok su elektrovučna vozila bila u Gradu. Brojka vozila s odobrenjem ulaska u povijesnu jezgru povećala se 7 % – istaknuo je.

-Bilo kakvo pa i privremeno odlaganje u povijesnoj jezgri nije dopušteno i stoga ćemo ne samo kažnjavati novčanim kaznama one koji odlažu robu nasuprot katedrale već ćemo od ponedjeljka započeti i s otkazivanjem dozvola za ulazak u Grad. Razumljivo je da netko na 10 minuta odloži nešto, ali nije razumljivo da isto to napravi na sat vremena – rekao je.

Foto: Mato Franković Facebook

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist