Grad

FRANKOVIĆ NA SASTANKU S DPDS-om ‘Vjerujemo da uz ovu mladu ekipu pušu odlični vjetrovi za Grad i za Društvo’

Gradonačelnik Mato Franković sastao se s vodstvom Društva prijatelja dubrovačke starine. Na sastanku su sudjelovali predsjednik društva Vedran Kosović, dopredsjednik Toni Kursar, tajnik Maro Kapović i voditelj računovodstva Mario Mandušić.

Razgovaralo se o dosadašnjem tijeku sezone te su u ovoj prigodi izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Jedna od tema bio je i Dubrovnik Pass, za Grad Dubrovnik izuzetno važan alat upravljanja održivim turizmom u budućnosti, s obzirom da gradske zidine, pod upravljanjem DPDS-a, čine bitan dio ponude ove aplikacije koja turistima omogućuje brojne pogodnosti.

-Po završetku sezone, kada dobijemo podatke o tome koliko je svaki od dionika Dubrovnik Passa participirao u postotku prodanih propusnica, odnosno koliko su korisnici u postotku posjećivali određene ustanove, održat ćemo još jedan sastanak Grada i svih dionika Dubrovnik Passa te razgovarati o budućoj suradnji i na na koji način možemo unaprijediti uslugu – najavio je Franković.

Ujedno je izrazio uvjerenje kako je ispred Grada i DPDS-a razdoblje uspješne suradnje, zahvaljujući i vodstvu Društva prijatelja dubrovačke starine koje je napravilo iskorak otvaranjem prema javnosti.

-To je dobro i vjerujemo da upravo uz ovu novu, mladu ekipu pušu odlični vjetrovi za Grad i za Društvo te da ćemo zajedno nastaviti raditi na obnovi spomeničke baštine Grada, podupirući istovremeno i brojne gradske projekate – zaključio je gradonačelnik Franković.

Pročitajte još

Prvak Hrvatske Luka Ivanković i brončane judoke Mokošice kod gradonačelnika

Dulist

Obilježena 19. obljetnica otkrivanja spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Osojniku

Dulist

UGRADNJA DIZALICA TOPLINE Gradski bazen modernizira se sustavom grijanja morskom vodom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija