Grad

Nastavnici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik na edukaciji u njemačkom gradu Wernigerode

Od 12. do 16. rujna nastavnici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik sudjelovat će na edukativnim radionicama o komunikacijskim vještinama i animaciji u turizmu u njemačkom gradu Wernigerod koje se provode u partnerstvu s IHK Magdeburg, organizacijom koja je u sklopu Njemačke gospodarske komore.

– Kroz radionice naši nastavnici upoznat će se s međunarodnim turističkim projektima te kako se nositi s izazovima u komunikaciji i organizaciji događanja u turizmu putem praktičnih primjera – istaknuli su iz Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Posjetom turističkoj regiji Wernigerode i upoznavanjem s njihovom turističkom ponudom nastavnici će se upoznati s primjerima dobre prakse i organizacijom edukacija u ovom području, a to je još jedan korak u kreiranju vlastitog edukativnog programa u području animacije i komunikacijskih vještina kojeg će u budućnosti provoditi Regionalni centar kompetentnosti Dubrovnik, naglašavaju.

Pročitajte još

Franković čestitao Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot

Dulist

SAD JE SLUŽBENO Imamo više od 2.500 stanova za najam i turiste

Dulist

Poznati britanski novinar Sebastian O’Kelly priprema reportažu o Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija