Grad

Franković: Izmjene i dopune GUP-a su pri kraju. Čeka nas još mjesec dana posla

Gradonačelnik Mato Franković rekao je u srijedu kako su izmjene i dopune pri kraju, bruse se finalne stvari te da ih čeka još mjesec dana posla.

-Upravo dok držimo press konferenciju, u sobi do nas, održava se sastanak na temu završnih izmjena i dopuna GUP-a Grada Dubrovnika. Mijenjamo PPU i GUP. Što se tiče PPU-a, tu smo sve završili i dobili suglasnost županije te danas uputili na suglasnost ministarstvu. Tu je proces završen. Izmjene i dopune GUP-a su pri kraju. Danas se bruse finalne stvari. To je sve skupa, ja se nadam ne više od mjesec dana posla. Bilo je puno prijedloga, primjedbi i ideja – naveo je Franković i dodao da njihov cilj nije onemogućiti gradnju, nego je uskladiti s javnim prostorom. Također je istaknuo da je jedna od njegovih najvećih grešaka što nije odmah GUP promijenio.

-Trebao sam ga odmah promijeniti – naglasio je.

Pročitajte još

Predan zahtjev za građevinsku dozvolu za Dom umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik

Dulist

Grad Dubrovnik će donirati zemljište na Pobrežju za stambeno zbrinjavanje medicinskih djelatnika

Dulist

Digitalni nomadi upoznali se s dubrovačkim startupima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija