DuList IN

FOTO/VIDEO Božićna bajka na Stradunu: Pronađite svoje mališane!

FOTO/VIDEO Božićna bajka na Stradunu: Pronađite svoje mališane!

Više od 1500 poklona čak četiri Djeda Božićnjaka podijelila su u subotu ujutro dubrovačkoj djeci u sklopu Božićne bajke na Stradunu.
Riječ je o božićnom programu u organizaciji Turističke zajednice i Grada Dubrovnika koji se odvija u sklopu dubrovačkog Zimskog festivala, a osim poklona dubrovački mališani uživali su u šarolikom programu. Kazališna družina ”Kolarin” najmlađe je razveselila prigodnom božićnom predstavom ”Božićni čarobni recept”, Dječji zbor Dubrovnik izveo je nekoliko verzija tradicionalne Kolende iz raznih dijelova dubrovačkog kraja kao i božićne pjesme, a roditelje i dječicu zabavljali su i Plesni studio Lazareti, trio vilenjaka ”Ad libidum” i ”Le Petit Festival”.
Inače, treći dubrovački Zimski festival počeo je paljenjem blagdanske rasvjete i prve adventske svijeće 19. studenog, a osim velikih koncerata petkom, živa glazba između adventskih kućica najavljena je utorkom, četvrtkom i subotom. Festival je podijeljen u nekoliko dijelova, a glavnina programa održat će se do 8.siječnja. Službeni kraj Festivala je 1. ožujka 2017. godine.

Pročitajte još

POLUFINALE ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’ Večeras se Mihi natječe za prolaz u finale

Dulist

[FOTO] ZGUŽVANA ODJEĆA Novi modni trend?

Nora Di Leo

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist