DuList INŽupanija

[FOTOGALERIJA] Tko se odazvao županovom tratamentu za novinare?

[FOTOGALERIJA] Tko se odazvao županovom tratamentu za novinare?

Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik Joško Cebalo i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević danas su u restoranu Gverović Orsan pripredili tratamenat za članove dubrovačkih redakcija uz zahvalu za dosadašnjem praćenju rada Županije.

– Drago mi je da smo se nakon dvije godine stanke uspjeli ponovo okupiti uživo. Više nemamo prepreka i to je dobro, potrebno nam je druženje! Ne samo ovo današnje, već na svaki drugi način. Upravo smo danas ponovo imali i prijem povodom Dana državnosti i time nastavljamo tradiciju obilježavanja našeg najvažnijeg svjetovnog blagdana. Ova pak tradicija, koju smo započeli prije gotovo deset godina, se nastavlja i drago mi je da je to tako. Hvala vam na praćenju rada Županije i svemu ostalome što radite. To je jednako važno kao i ono što mi kao predstavnici općina, gradova, županija… Radimo. pratite naš rad kroz objektivne i realne prikaze i mislim da smo svi zajedno uspjeli održati u okvirima koji su prihvatljivi i dobri, vjerujem da ćemo tako raditi i ubuduće – naglasio je župan.

U ime novinara zahvalio se Božo Vodopija, urednik HRT-ova centra Dubrovnik, a tko se sve odazvao županovom domjenku, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist