Zanimljivosti

FOTOGALERIJA Štiklom i perajom na Stradunu za Pava!

FOTOGALERIJA Štiklom i perajom na Stradunu za Pava!

U sklopu humanitarne akcije ‘Svi za Pava’ jutros je na Stradunu održana utrka ‘Štiklom i perajom za Pava’ kojom je prikupljeno oko 8 i pol tisuća kuna za pomoć liječenju teško ozlijeđenom Dubrovčaninu koji je na Badnjak stradao u prometnoj nesreći nakon koje je ostao gotovo u potpunosti paraliziran.

”Zadovoljni smo odazivom naših sugrađana na ovu akciju. Utrkivala su se djeca u tri kategorije od 1 do 3 godine, od 4do 6 i od 7 do 12 godina. Nakon njih imali smo utrku žena i jednog muškarca u štiklama, kao i muškaraca u perajama”, rekla nam je organizatorica Ana Vukas te dodala kako je prikupljeno 8436 kuna.
Podsjetimo, akciju ‘Svi za Pava’ putem društvenih mreža pokrenula je Torcida Mokošica čiji je Pavo član, a za pomoć u njegovu liječenju u Dubrovniku je već organizirano nekoliko zabava, nogometnih turnira, kao i modna revija. Dosad je prikupljeno preko 200 tisuća kuna, a potrebno je prikupiti oko 450 tisuća kuna za troškove liječenja u inozemstvu.

Inače, prvakinja trčanja u štiklama je Klaudia Putica, dok je u perajama najbrži bio Ante Lalić koji je nastupio i u utrci u štiklama, ali se na samom startu poskliznuo čime je za njega ta utrka bila gotova.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist

[VIDEO] MLADI IZUMITELJI Andro i Niko Stanoš od smeća napravili tenk na daljinsko upravljanje

Dulist

KONZUMACIJA MESA KOD HRVATA Puno ih voli pršut, kulen, teletinu i janjetinu, ali ne mogu ih priuštiti

Dulist