DuList IN

[FOTOGALERIJA] Bili smo na Župskom ljetnom karnevalu!

Mornari, turisti, zgodne djevojke, navijači i navijačice, pa čak i nekoliko Fridi Kahlo… Sve je to župski karnevo. I to – ljetni!

Vrijeme je naše veseljake itekako poslužilo, srećom, jer program je trajao od popodneva i to veseljem za najmlađe. Od oslikavanja lica do pravljenja frizura i plesa, ali i radionica mažoretki i pletenja narukvica.

Okupljanje maškara koji će sudjelovati u povorci počelo je u 18 i 30 a osim domaćina, Župljana, pod maskama će se zabaviti i dragi im gosti, Trogirska karnevalska udruga Rašpin Jute i Biograda na Moru, Karnevalska udruga Tome Krnjeval,  te KUD Sveti Donat. Iz Sračineca, kod Varaždina, gdje su župski maškari bili dva dana na jednom odličnom zimskom karnevalu, dolazi predsjednik udruge Črna Sraka. Uz naravno, domaće snage!

Nakon domaćih kolača i šporkih makarula povorka je krenula a zabava se održala u Srebrenom na šetnici. Iako je kao vrhunac večeri planirana borba UFCC (Ultimate Fighting Carnival Championship) boraca Odina Strašnog i Romea Oluje, zbog korone je – otkazana!

To nikako nije poremetilo zabavu – kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

‘TRAVEL OFF PATH’ Zašto će Dubrovnik biti jedna od popularnijih destinacija ovog ljeta?

Dulist

Adriana i Duje Ćaleta-Car čekaju drugo dijete

Dulist

POGLEDALI SMO EKRANIZACIJU VIDEOIGRE ‘THE LAST OF US’ Serija s uputama za preživljavanje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija