DuList INUrednički izbor

[FOTOGALERIJA] Bili smo na Župskom ljetnom karnevalu!

[FOTOGALERIJA] Bili smo na Župskom ljetnom karnevalu!

Mornari, turisti, zgodne djevojke, navijači i navijačice, pa čak i nekoliko Fridi Kahlo… Sve je to župski karnevo. I to – ljetni!

Vrijeme je naše veseljake itekako poslužilo, srećom, jer program je trajao od popodneva i to veseljem za najmlađe. Od oslikavanja lica do pravljenja frizura i plesa, ali i radionica mažoretki i pletenja narukvica.

Okupljanje maškara koji će sudjelovati u povorci počelo je u 18 i 30 a osim domaćina, Župljana, pod maskama će se zabaviti i dragi im gosti, Trogirska karnevalska udruga Rašpin Jute i Biograda na Moru, Karnevalska udruga Tome Krnjeval,  te KUD Sveti Donat. Iz Sračineca, kod Varaždina, gdje su župski maškari bili dva dana na jednom odličnom zimskom karnevalu, dolazi predsjednik udruge Črna Sraka. Uz naravno, domaće snage!

Nakon domaćih kolača i šporkih makarula povorka je krenula a zabava se održala u Srebrenom na šetnici. Iako je kao vrhunac večeri planirana borba UFCC (Ultimate Fighting Carnival Championship) boraca Odina Strašnog i Romea Oluje, zbog korone je – otkazana!

To nikako nije poremetilo zabavu – kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist