AktualnoUrednički izbor

[FOTO] Zavirili smo u Maro World, zabavni svijet na Babinom kuku

[FOTO] Zavirili smo u Maro World, zabavni svijet na Babinom kuku

U Dubrovniku se otvorio najveći obiteljski zabavni centar na Jadranu pod nazivom Maro World u sklopu hotelske grupacije Valamar Riviera. Prostor bivšeg restorana Popiva i kluba Exodus na Babinom kuku postaje Maro World sa zabavnim aktivnostima i programima za goste svih Valamarovih hotela. Račić Maro je prepoznatljiva Valamarova maskota koja je u Dubrovniku 1. lipnja otvarila svoj svijet na površini od 1.800 četvornih metara, posebno dizajniran kako bi se poticala dječja igra i kreativnost, što su nam istaknuli u odgovoru iz ove hotelske grupacije.

—Maro World obuhvaća Maro dječje igraonice, Softplay zonu, Family i Game Lounge, Maro Theatre te inovativni prostor Maro Smart Play za ultimativnu obiteljsku zabavu – istaknuli su iz Valamara.

Zabavni svijet za djecu

Maro World je zabavni svijet za djecu u kojemu je moguće pronaći najnovije igre i tehnološka rješenja za djecu svih uzrasta, kako su istaknuli iz Valamara. U dječjim igraonicama Maro Mini Club za djecu od 3 do 7 godina i Maro Maxi Club za djecu od 7 do 12 godina, najmlađi posjetitelji imaju na raspolaganju pregršt mogućnosti za zabavan odmor. Odmor, koji je ispunjen igrom, kreativnošću, novim doživljajima, ali i učenjem kroz zabavu.

Maro Smart Play inovativni je prostor za igru prilagođen mališanima u dobi od 0 do 12 godina, koji se temelji na nestrukturiranoj dječjoj igri. Djeci se na taj način omogućuje razvijanje kreativnosti i potiče se njihov intelektualni, emocionalni, društveni i fizički razvoj. Kroz šest atrakcija – LiteZilla, Vertigo Paint2Life, Rigamajig, Imagination playground, Busy Bord i Lego djeca mogu otkriti nešto novo i uživati u nestrukturiranoj igri bez zadanih pravila.

Postoji još nekoliko atrakcija za one koji vole tradicionalnije načine zabave, kako su naveli iz Valamara.
Old Skool Game Lounge nudi stolni tenis, stolni nogomet, biljar i društvene igre. Posebno dizajnirana igraonica Game Lounge s igraćim konzolama i širokim izborom videoigara osmišljena je kako bi u njoj uživala djeca svih uzrasta, ali i odrasli.

Za one najmlađe tu je Maro Softplay zona puna spužvastih elemenata i poligona, dok je Maro Theatre prostor koji će se koristiti za večernji zabavni program. Maro World raspolaže i sadržajima na otvorenom, točnije zabavnim parkom na 270 četvornih metara s trampolinom i adrenalinskim atrakcijama za djecu svih uzrasta. KM

VALAMAR RIVIERA
Vrijedne investicije
U tijeku su investicije, naveli su iz hotelske grupacije Valamar Riviera, vrijedne oko 32 milijuna eura koje se odnose, osim ulaganja u Valamar Lacroma Hotel i Maro World sadržaje za djecu, na repozicioniranje Valamar Tirena Hotela na četiri zvjezdice i rebrending hotela Valamar Club Dubrovnik u Sunny Plus brend. Sve to dijelom je ciklusa ulaganja Imperial Riviere nakon dokapitalizacije dubrovačkih hotela od strane Valamar Riviere i AZ mirovinskih fondova. Poseban naglasak ulaganja u 2023. bit će i na daljnjim investicijama u digitalizaciju, održivost i unaprijeđenje proizvoda, kako su najavili iz Valamara.

Iz tiskanog izdanja od 31. svibnja 2023.

Foto: Valamar Riviera

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist