DuList IN

[FOTO] VILLA 44 NA STRADUNU Zavirite u luksuznu nekretninu Bojana Bogdanovića

[FOTO] VILLA 44 NA STRADUNU Zavirite u luksuznu nekretninu Bojana Bogdanovića

Fotografije luksuzne vile Bojana Bogdanovića, člana NBA momčadi Detroit Pistonsa i najuspješnijeg hrvatskog košarkaša, dostupne su javnosti.

Villa 44, koja je dobila naziv po broju Bogdanovićeva dresa u nastupima u NBA ligi, prostire se na četiri etaže  i 270 metara kvadratnih. Ima pet soba i pet kupaonica, te ju je moguće iznajmiti.

Bogdanović je Villu 44 renovirao prema standardima struke i pod nadzorom Konzervatorskog odjela Dubrovnika s obzirom da je grad dio UNESCO popisa svjetske kulturne baštine.

‘Babo’ voli Dubrovnik

Luksuznu nekretninu kupio je Bogdanović još 2019. godine, a podsjetimo, ovog ljeta vjenčao se u Dubrovniku za Dubrovkinju Zrinku Šahurić. Rođeni Mostarac već je dobio epitet ‘Malog iz grada’.

‘Babo’, kako ga inače zovu, ne skriva ljubav prema Dubrovniku još od djetinjstva kada ga je redovito posjećivao s roditeljima. U medijima je i prije isticao da je Dubrovnik za njega najljepši grad u kojem pronalazi mir.

Foto: Villa 44/MyLuxoria

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist