Sport

FOTO/VIDEO Vesela atmosfera u domu ‘dubrovačke Brazilke’ Priscile, stigao i Emerson!

FOTO/VIDEO Vesela atmosfera u domu 'dubrovačke Brazilke' Priscile, stigao i Emerson!

Veliko veselje pred utakmicu vlada u obitelji Priscile Zum­pano Martinović. Brazilka s dubrovačkom adresom pustila nas je u svoj dom, a u kojem je sve u znaku četvrtfinalnog sraza između dvije države koje su joj srcu drage. Kuća je ispunjena hrvatskim i brazilskim zastavama, a mogu ih se naći čak i na pripremljenim sendvičima. Uz simpatičnu Priscilu, dočekali su nas i njen suprug Nikša te djeca Lara i Leo.

-Leo navija za Brazil, kći i ja smo za Hrvatsku, a žena – ona se misli (smijeh). Nema, Brazil joj je u srcu – istaknuo nam je Nikša.

-Navijam za Brazil, naravno. Ne mogu pobjeći od toga. Ali imam veliko poštovanje za Hrvatsku jer je volim, previše. Mogu vam reći da moj najdraži igrač na ovom svjetskom prvenstvu nije Brazilac, nego Hrvat. Zove se Joško Gvardiol. On je kao zidine. Ništa kraj njega ne može proći – rekla je.

-Ovo će biti najljepša utakmica na cijelom svjetskom prvenstvu jer su obje ekipe najbolje – dodala je.

Priscila, koja je postala pravom zvijezdom zbog sudjelovanja u kulinar­skom showu ‘Večera za 5 na selu’, ističe kako je današnje veselje još veće jer njen suprug slavi rođendan!

Gledanju utakmice pridružio se još jedan ‘dubrovački Brazilac’, a to je Emerson De Souza Cruz.

-Danas ćemo pobijediti, sto posto, pošto smo jako raspoloženi. Ovo je jedna teška utakmica i mislim da ćemo pobijediti 2:0. Golove će dati Brozović, Perišić – Neymar i Vinicius (smijeh). Kao što je Priscila rekla, bit će jako zanimljiva utakmica. Mogu vam reći iskreno da sam ja na pola, pola. Bit ću sretan ako Brazil pobijedi, bit ću sretan ako Hrvatska pobijedi. Bit ću tužan ako Brazil izgubi, bit ću tužan ako Hrvatska izgubi. Danas je samo festa! – govori nam kroz smijeh.

 

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist