DuList IN

FOTO Unatoč kiši Zečić ‘zapalio’ Stradun!

zecic 16

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe Dražen Zečić zapjevao je u subotu navečer pred Svetim Vlahom za dubrovačku publiku i goste grada.

Vrhunac večeri svakako je bio trenutak kad se Zečić spustio sa skalina među publiku, a Dubrovkinje su rado i zdušno zapjevale sa svojim idolom. Zovu popularnog ‘Zeka’ nisu mogli odoljeti ni gradonačelnik Vlahušić i njegova svita, koji su utjehu zbog propalog Zimskog festivala pronašli u stihovima Zečićevih hitova.

Podsjetimo, 49-godišnji Splićanin je jedan od najtiražnijih hrvatskih pjevača. Glazbenu karijeru započeo je početkom 90-ih godina prošlog stoljeća pišući pjesme drugim poznatim pjevačima Mati Buliću, Mišu Kovaču i Zlatku Pejakoviću, a potom je sam otpjevao megahit ‘Ima li nade za nas’, a sve ostalo je povijest. Zanimljivo je da su mu svi albumi prodani najmanje u zlatnoj nakladi, a vlasnik je više platinastih i dijamantnih ploča. Njegove hitove teško je i pobrojati, a vrijedi istaknuti kako je dosad izdao 15 albuma te 10 kompilacija.

Pročitajte još

[FOTO] NEDJELJNI ĐIR Tko je sve iskoristio lijep dan?

Dulist

[FOTO] NA BABINOM KUKU Obiteljsko druženje uz smijeh, zabavu i natjecateljski duh

Dulist

DOČEK BABY LASAGNE U ZAGREBU Emocije preplavile Marka, publika u euforiji!

Dulist