Kultura

FOTO/TU SAM Predstavljen prvijenac Vedrana Mezeija

Knjiga ‘Tu sam! – 7 priča na putu do odredišta’ dubrovačkog glazbenika i pisca Vedrana Mezeija predstavljena je u petak navečer u dvorani Visia gdje se tražilo mjesto više.

Knjigu su predstavili Suzi Sokol, koja je kao voditeljica cijelog programa uvela sve prisutne u razne dijelove knjige, Krešimir Krnic, viši predavač Katedre za indologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te sam autor Vedran Mezei. Cijeli događaj nije mogao proći bez glazbe pa su samom događaju prisustvovali glazbenici, među kojima su Ivana Bokarica, Maja Grgić, Srđan Marković i duo Lingua Franca koji su svojim nastupima dodatno podigli atmosferu.

– Knjigu sam pisao dvije godine i toliko je otprilike trajao prijevod na engleski jezik. Za promociju knjige ovo je jako puno ljudi! – izjavio je autor knjige Vedran Mezei te nadodao kako postoji i ideja za pisanje druge knjige.

Prvijenac dubrovačkog autora Vedrana Mezeija ‘Tu sam!’, knjiga je koja sadrži sedam priča iz života raznih likova (umjetnika, pisca, glazbenika, mladog bračnog para…). Iako obični ljudi, njihove nam priče govore o raskrižjima na kojima su se protagonisti ove knjige zatekli te time pokrenuli okidač vlastite promjene.

Promocija knjige održana je u organizaciji Društva dubrovačkih pisaca i izdavačke kuće Ibis grafika iz Zagreba.

 

 

Pročitajte još

Mlada pjesnikinja Lara Čustović predstavila svoju prvu zbirku ‘Posebno drugačija’

Dulist

Otočki Vilenjak i družina: osam čarobnih i zabavno-poučnih priča za djecu

Dulist

Predstavljanje knjige ‘Libreta iz ostavštine Luke Dropca u Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija