Kultura

FOTO: Tragom baštine i običaja

"Tragom baštine i običaja Dubrovačko – neretvanske županije", eko-etno manifestacija, održala se danas na Stradunu po prvi put.

Manifestacija je uključivala smotru foklora i kulturno umjetničkih društava, degustaciju izvornih delicija Dubrovačko – neretvanske županije u organizaciji Udruga DEŠA, te cjelodnevnu izložbu i sajam „Vrijedne ruke Dubrovačko neretvanske županije" u organizaciji Dubrovačkog centra za poduzetništvo. Nastupili su folklorni ansambl Linđo Dubrovnik, folklorno društvo kumpanija iz Vele Luke, klapa Staglin iz Slanog, KUD sveti Juraj Osojnik iz Osojnika, mladi violinisti iz Vele Luke i KUD Ponikvovska poskočica.

Cilj projekta je razviti prepoznatljivu turističku ponudu te poticati razvoj malog i srednjeg poduzetništva, asistirati u uspostavljanju zajedničke turističke ponude koja će se bazirati na prirodnoj i kulturnoj baštini i poboljšanju konkurentnosti turizma i turističkih atrakcija kroz zajedničke akcije i partnerstva.

Pročitajte još

Čitaonica u Lazaretima obogaćena je mnoštvom zanimljivih i važnih djela

Dulist

JESENJI GLAZBENI MOSKAR Koncert DSO-a i supružnika Hut kao ‘in memoriam’ za Rubena Radicu

Dulist

Lerove ‘Tišine boje tuge’ u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija