Kultura

FOTO Torta od mjendula pred put na Hvar!

FOTO Torta od mjendula pred put na Hvar!

Kazališna družina „Kolarin“ večeras je u Art radionici Lazareti u krugu svojih članova, prijatelja i suradnika proslavila veliki uspjeh, 'prolaz' na državnu smotru kazališnih amatera, koja će se održati 24. i 25. svibnja u Starom Gradu na Hvaru.

Tratamenat je uz iće i piće činila i vrlo ukusna torta od mjendula koju su „Kolarini“ osvojili još u veljači na karnevalu u Gradskoj kavani, a večeras su odlučili s dragim prijateljima nagradu 'iskoristiti'!

Inače, „Kolarin“ na Hvar putuje s predstavom „Skerac sa Svete Marije“, od strane dubrovačke publike, a i šire, vrlo prihvaćenu i gledanu komediju, koju je napisao Boris Njavro, scenografiju osmislio Mišo Baričević, a režirala Žuža Egrenyi.

„Kolarin“ je ovu predstavu odigrao već preko dvadeset puta, a odlukom člana stručnog povjerenstva izabrana je za najbolju predstavu u našoj regiji.

Ovom zgodom „Kolarini“ su najavili i svoju skoru novu premijeru, Goldonijeve „Ribarske svađe“, ponovno u režiji Žuže Egrenyi te uz ansambl kojeg čini čak petnaest glumaca.

Pročitajte još

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist