DuList IN

FOTO Sočne delicije spremne za Dubrovnik FestiWine gala večeru

FOTO Sočne delicije spremne za Dubrovnik FestiWine gala večeru

U hotelu Dubrovnik Palace večeras se održava donatorska gala večera povodom vinske manifestacije FestiWine, a nekoliko sati pred početak održano je i prigodno druženje s novinarima.

Podsjećamo, u Dubrovniku je u tijeku vinska setemana povodom Dubrovnik FestiWine festivala. Nakon jučerašnjeg izbora za najbolje vino koje se ‘ljubi’ sa stonskim kamenicma danas je na rasporedu festivala gala večera.

U okviru ovog vinskog gourmet  spektakla, Dubrovčani i gosti pozvani su uživati u vinskim perjanicama vinogorja Komarna. Svojim vrhunskim vinima predstavit će se vinarije: Rizman, Saints Hills, Terra Madre i Volarević, uz pomno kreirane delicije u režiji uglednog chefa restorana Draga di Lovrana, Zdravka Tomšića i chefa domaćina iz Jadranskih luksuznih hotela, Petra Obada.

Chefovima Tomšiću i Obadu asistirat će mlade kulinarske nade, Vinko Cvitanović i Luka Matić, talenti- osvajači prošlogodišnje stipendije “Dubrovnik FestiWine Challenge”

Cijena ulaznice za ovu gala večeru je 100 kuna a od organizatora saznajemo da je ovaj put u potpunosti rasprodana.

– Cjelokupni prihod namijenjen daljnjoj izobrazbi i edukaciji mladih talenata u gastronomiji i somelijerstvu Dubrovačko – neretvanske županije – poručila je organizatorica Željana Udovičić.

U fotogaleriji pogledajte koje delicije su pripremili za ovu večeru renomirani chefovi.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist