Sport

(FOTO) SLAVLJE U RIJECI Juniori Juga pobjednici Kupa RH, Pavlić najbolji igrač!

junior jug

Juniori Jug Adriatic osiguranja osvajači su Hrvatskog kupa nakon što su u finalu završnog turnira u Rijeci svladali momčad splitskog Mornara 13:6.

Jugaši su ovom pobjedom obranili naslov koji su u istom natjecanju, istog uzrasta osvojili prošle godine. Tada su bolji bili od Jadrana, a sad od druge splitske momčadi, sastava Mornara. Bila je to ujedno i oproštajna utakmica od dubrovačkog kluba za trenera Hrvoja Koljanina, pomoćnog trenera seniorske momčadi Jug Adriatic osiguranja, ali i trenera juniora istog kluba. Koljanin, naime, od sljedeće sezone vodi atenski Olympiacos.

Dubrovčani su bili dominanti tijekom cijelog završnog turnira, a isto su pokazali i u finalu. Već su nakon prvih 8 minuta navijestili trijumfalni epilog u svoju korist, dobivši prvu dionicu 4:1. Početkom druge četvrtine su Dubrovčani to još malo ‘podebljali’, na 5:1. Prednost Jugaša je samo rasla, pa je na kraju treće dionice bilo 10:5, da bi se sve završilo na plus 7 za juniore Juga. Istaknimo, kako je za najboljeg igrača proglašen Vlaho Pavlić.

Ovoj generaciji mladih vatrepolista to je već druga titula ove sezone, jer podsjetimo krajem siječnja u Gružu su slavili osvajanje prvenstva Hrvatske.

Foto: dL

 

Pročitajte još

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist