Sport

FOTO Sjajne borbe na “Noći Gladiatora 8”

FOTO Sjajne borbe na "Noći Gladiatora 8"

Na borilačkom spektaklu „Noć Gladiatora 8“ u sportskoj dvorani u Gospinom polju dubrovačka je publika vidjela devet odličnih MMA mečeva.

Članovi domaćeg kluba Gladiator na kraju su ukupno gledajući ipak izvukli pozitivan omjer, premda početak priredbe na to nije ukazivao. Naime, u prvom meču, amaterskoj borbi Gordan Lovrić je izgubio od Ivana Zadra (ARTI Ljubuški), a potom je Pero Kravić poražen od drugog Ljubušaka Domagoja Pejčinovića. Zatim prva pobjeda Gladiatora, točnije Antonija Kaznačića protiv Višeslava Aračića (Trešnjevka Zagreb).

U četvrtoj borbi Asmir Sadiković (Zagreb) nokautirao je Domenika Andreića (Vrbovac), a zatim još jedan domaći dečko Karlo Caput gušenjem 'riješio' Boška Mišića. U svom premijernom nastupu Damir Knego je upisao pobjedu nad Makedoncem Sashom Samojlovskim, koji je dvoranu napustio na nosilima zbog teže ozljede noge.

Sjajna je bila i sedma borba turnira u kojoj je Dražen Glavaš iz Sparta Gym Zagreba u teškoj kategoriji jednoglasnom odlukom sudaca svladao Marka Igrca (UFC Gladiator). Nakon što je otpala mogućnost održavanja turnira četvorice, Župljanin Antun Račić u kategoriji je do 66 kilograma ostvario novu pobjedu, ovaj put protiv Zagrepčanina Jasmina Ilijaša. U borbi večeri, devetoj na fight-cardu, Ante Delija je nakon jedne minute borbe ugušio svog protivnika, Ukrajinca Sergeja Sokhtu.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist