DuList IN

FOTO Poznata modna influencerica Rita Rumora izrekla sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku

Rita Rumora, jedna od vodećih hrvatskih influencerica, i poznato ime u beauty i fashion svijetu, izrekla je sudbonosno ‘da’ svom odabraniku Martinu Jurkiju u Dubrovniku. Crkvena ceremonija održala se u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima. Ritu, koja je zablistala u bijeloj, čipkanoj haljini, u crkvu je uveo njen brat Roko Rumora. Buket koji je nosila u ruci sadržavao je više različitih vrsta cvijeća, najviše u bijeloj boji. Kasnije su se mladenci preselili na Lovrjenac gdje se održalo svadbeno slavlje, a uzvanike je zabavljala Nina Badrić.

Foto: DuList

Nije ni čudo kako je Rita, koja se bavi digitalnim marketingom, upravo izabrala Dubrovnik kao lokaciju za vjenčanje. Mlada poduzetnica često je birala Grad kao mjesto u kojem bi provodila svoje slobodne dane i odmor. Također, Rita vuče korijene iz Dubrovnika, odakle je njena majka. Iako je rođena u Zagrebu, mlada poduzetnica kroz sve godine života nikad nije izgubila povezanost s Gradom.

Treba istaknuti kako je za kumu izabrala svoju dugogodišnju prijateljicu Niku Kamenski (ex. Matić). Nika je, kao i Rita, istaknuta osoba u beauty i fashion svijetu, a kojoj također majka potječe iz Dubrovnika.

Foto: DuList

Rita je na svom Instagram profilu prije samog vjenčanja objavila veliki broj fotografija iz Dubrovnika, a kojima je najavljivala svoje veliko vjenčanje.

‘Gdje god da staneš, prekrasno je’
U razgovoru za DuList, Rita je među ostalim istaknula kako su joj jedno od najdražih mjesta za fotografiranje skalini crkve sv. Vlaha.

-U Dubrovniku nije teško pronaći dobru lokaciju za fotografiju. Uvijek kad dođemo, po cijele dane provodimo unutar zidina. Ali, moram izdvojiti Lokrum, taracu od Excelsiora, sv. Jakov, ali i Zaton! Za mene nema ljepšeg mjesta do Zatona. U Zagrebu uvijek moramo izmišljati lokaciju za fotografiranje. U Gradu je to tako lako. Gdje god da staneš, prekrasno je – rekla je u razgovoru.

Foto: DuList

Foto: DuList

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ludilo je dan, listopad je ipak čarobno sunčan!

OD ANIMACIJE DO FILMSKE ŠMINKE DUFF je pripremio zanimljive radionice za mlade

Dulist

POSJETILI SMO NAGRAĐENI OPG Zlata vrijedna obitelj Trojanović

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija