Grad

FOTO Pčelica 2 dobila opremljeni vanjski prostor za igru

Dječji vrtić Pčelica 2 u Mokošici opremljen je spravama za igru na otvorenom, a postavljena je i nova anti stres podloga za što bezbrižniju igru mališana ovog vrtića.

Radovi su provedeni u sklopu programa sustavnog održavanja dječjih i sportskih igrališta koji provodi nadležni upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika, a sprave su Dječjim vrtićima Dubrovnik ustupljene zahvaljujući donaciji tvrtke Pemo d.o.o..

Podsjetimo, zbog nedostatka kapaciteta dječji vrtić ‘Pčelica’ radi na tri različite lokacije u Mokošici. Stoga gradska uprava planira rekonstrukciju s dogradnjom i nadogradnjom. Idejni projekt je izrađen u drugoj polovici prošle godine, dok je za dovršetak projektne dokumentacije u ovogodišnjem proračunu rezervirano 420.000 kuna. Osim proširenja kapaciteta ovom rekonstrukcijom zadovoljit će se i propisani pedagoški standardi predškolskog odgoja.

Pročitajte još

BOLJE NEGO 2019. Otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala privuklo preko 2.500 gostiju

Dulist

ODLUKA PRED VIJEĆNICIMA Grad za 10 posto povećava cijenu zakupa javnih površina

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija