Grad

DOBRE VIJESTI IZ SANITATA Nakon trideset godina uređuje se plato Graca

DOBRE VIJESTI IZ SANITATA Nakon trideset godina uređuje se plato Graca

Parkiralište na Gracu konačno bi se trebalo urediti. Potvrdio je to za duList direktor tvrtke Sanitat Tomislav Tabak istaknuvši kako će se u ovoj godini realizirati projekt hortikulturne revitalizacije i ozelenjavanja platoa pored parka Gradac.

-Još uvijek tražimo adekvatnu podlogu koju nam mora odobriti Konzervatorski odjel u Dubrovniku. Time bi se nakon dugih trideset godina dobila urednija i primjerenija površina – rekao je u razgovoru za naše tiskano izdanje Tabak.

Inače, ova je tvrtka u novu godinu zakoračila s pregršt projekata čiju realizaciju, ako je suditi prema izjavama nadležnih, možemo očekivati u skorije vrijeme. O čemu je konkretno riječ, kakve je rezultate polučila parking mjera ‘Residents only’, što se očekuje od inicijative ‘Želiš li se mijenjati za moje mjesto?’, hoće li Dubrovčani usvojiti princip tzv. Car Sharinga te kakve nove sadržaje možemo očekivati na gradskim tržnicama i Peskariji u povijesnoj gradskoj jezgri, pročitajte u razgovoru s Tomislavom Tabakom u tiskanom izdanju duLista koje je u prodaji od 13. veljače.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović