Aktualno

Marija Kojaković reizabrana za predsjednicu DAD-a

U četvrtak, 24. svibnja u Poslijediplomskom središtu Dubrovnik otvorena je „Izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2011. godini“ te izabrana 'nova stara' predsjednica Društva arhitekata Dubrovnik mr.sc. Marija Kojaković.

Na izložbi je izložen 81 rad grupiran po raznim kategorijama prostora: poslovni, javni, stambeni, rekonstrukcije i  interijer. Iz svake kategorije po jedan rad dobio je Godišnju arhitektonsku nagradu koja nosi ime po jednom od naših velikih arhitekata: Viktor Kovačić, Drago Galić, Neven Šegvić i Bernardo Bernardi.

Nakon otvaranja izložbe održana je Izborna skupština Društva arhitekata Dubrovnik. Ponovno je za predsjednicu Društva za novi dvogodišnji mandat izbrana mr. sc. Marija Kojaković,dipl.ing.arh.

U svojem Izvještaju o radu u prethodnom dvogodišnjem mandatu navela je brojne aktivnosti DAD-a. U programu za naredno razdoblje, osim nastavka svih dosadašnjih aktivnosti, planira se usmjeriti na poboljšanje položaja svojih članova,te suradnja na zajedničkim projektima s Društvom arhitekata Zagreb.

Tako je dogovoreno da se u studenom 2012. godine u Dubrovniku, u okviru projekta ARTUR-arhitektura i turizam, održi seminar o razvoju turizma u osjetljivim i zaštićenim područjima, a u studenom 2013. godine planira se u Dubrovniku održati IV. kongres hrvatskih arhitekata koji prosječno okuplja oko 600 sudionika.

Pročitajte još

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Koji mobitel koristite? Ovi modeli trenutno su na meti hakera!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija